reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Widze ze na forum nie mozna powiedziec swojego zdania. Ciesze sie jednak ze waskie grono staraczek znalazlo wsparcie. Zycze wszystkim 2 kresek na tescie.
Wiesz co, tak szczerze to ja w ogóle nie wiem kim jesteś 😄 nie wiem jaka jest Twoja historia, nie wiem czy prosilas tu kiedykolwiek o poradę. Ale ja siedzę w tym gronie od bardzo dawna i tyle dziewczyn ile tutaj znalazło pomoc, wsparcie i odpowiedzi to chyba nie ma w żadnym innym miejscu w internecie. I każda która takiej pomocy potrzebuje znajdzie tu swoje miejsce. Wiec skończ z łaski swojej pierniczyć bzdury bo to aż nieładnie :)

reklama
Hej! Dziś testowane i negatyw.
Także nadciągam w lutym ✊✊i zastanawiam się czy nie wysłać partnera na badanie nasienia, bo poki co,ja się badałam.
W sumie leci 2 rok starań z poronieniem w maju zeszłego roku..
Wyślij koniecznie! Mój był w lipcu chyba zeszłego roku, w tym będziemy powtarzać, to są parametry które dość szybko ulegają zmianom.

Wyślij koniecznie! Mój był w lipcu chyba zeszłego roku, w tym będziemy powtarzać, to są parametry które dość szybko ulegają zmianom.
Ok, dzięki za odpowiedz. Teraz go muszę umiejętnie podejść :)

A czy któraś z Was korzystała z ziół ojca sroki 3?

U mnie poki co tylko wiesiołek i fembion 0 + acard, ale myśle co by tu jeszcze mogło pomoc 😉

A kto normalny bez historii ginekologicznej od pierwszego cyklu szuka pomocy w kwestii niepłodności albo poronień? Pierwsze kilka cykli to powinien być radosny, spontaniczny seks a nie szukanie problemu nie siłę.
A czy ona pisala o problemach. Zwrocila sie slowami kochane.
A forum nie jest chyba tylko i wylacznie dla dziewczyn z problemami no chyba ze jest to nazwa myli. Ale nie o roznice pogladow tutaj chodzi lecz o wzajemne wsparcie wiec milego dnia.
A kto normalny bez historii ginekologicznej od pierwszego cyklu szuka pomocy w kwestii niepłodności albo poronień? Pierwsze kilka cykli to powinien być radosny, spontaniczny seks a nie szukanie problemu nie siłę.
Tak koncze bo tu wsparcia nie znajdzie kazdy. Ide sie pobawic z synkiem bo szkoda mi czasu na pisanie z samozwancza skarbnica wiedzy i wsparcia. Tak policytuj sie kto dluzej sie stara.

[
to chyba lepiej tam wrzucić a nie tutaj
No pewnie, że lepiej tylko chodzi mi o to że ludzie:
1. Nie myślą o tym co czują inni.
2. Niektórzy lubią jak się im zazdrości albo lubią być w centrum zainteresowania, i może myślą że wśród kobiet które x lat sie starają taki test wywoła sensacje.
Co jest krzywdzące i smutne.

reklama
Do góry