reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Jedyne co się wydarzyło to to, że po 2,5 msc wreszcie spadła mi beta i mam nadzieję, że skończę dziś trzymiesięczne plamienie bo nam dziś 7dc

Ojej bardzo długo :( Strasznie współczuje, bo pewnie nie mogłaś zamknąć do końca tego etapu.

Natomiast ogromne kciuki za najbliższy cykl, często jak już organizm wejdzie w tryb ciąży to dużo łatwiej kolejny raz załapuje.

No to było zdecydowanie najdziwniejsze poronienie z wszystkich 3 jakie przeszłam.
Nawet nie bardzo traktuje to w kategorii ciąży bo od początku wiedziałam, że nic z tego nie będzie po prostu mnie wkurzało, że tak długo się to ciągnie. Pseudo ciąża była ze mną 2 okresy i miesiąc antykoncepcji[emoji2356]
Myslalam, że to się już nie skończy nigdy [emoji28]
Ojej bardzo długo :( Strasznie współczuje, bo pewnie nie mogłaś zamknąć do końca tego etapu.

Natomiast ogromne kciuki za najbliższy cykl, często jak już organizm wejdzie w tryb ciąży to dużo łatwiej kolejny raz załapuje.

Ja byłam u ginekologa zrobic cytologię jutro termin @ wiec jeżeli by była ciąża to by już ja dojrzał. Jedynie co powidziAl ze endometrium grube i tyle

reklama
Do góry