reklama
K
Kropka.88
Gość
Strasznie Ci kibicuje i Trzymam KciukiPodjęłam decyzję, że wracamy do starań [emoji41]
Cykl milion pięćset sto dziewięćset.
Nikt nie liczy [emoji23]
Ale trochę będzie.
Zaraz nam stuknie 3 lata.
Za mną 3 ciążę 0 dzieci.
Mama_malarka
Fanka BB :)
Z
zaz208622
Gość
Jedyne co się wydarzyło to to, że po 2,5 msc wreszcie spadła mi beta i mam nadzieję, że skończę dziś trzymiesięczne plamienie bo nam dziś 7dc
@Zazuu a co się przez ten czas wydarzyło? Są jakieś nowe tropy?
Patka10
Aktywna w BB
Jedyne co się wydarzyło to to, że po 2,5 msc wreszcie spadła mi beta i mam nadzieję, że skończę dziś trzymiesięczne plamienie bo nam dziś 7dc
Ojej bardzo długo Strasznie współczuje, bo pewnie nie mogłaś zamknąć do końca tego etapu.
Natomiast ogromne kciuki za najbliższy cykl, często jak już organizm wejdzie w tryb ciąży to dużo łatwiej kolejny raz załapuje.
Mama_malarka
Ja 5 DC prawie łeb w łebJedyne co się wydarzyło to to, że po 2,5 msc wreszcie spadła mi beta i mam nadzieję, że skończę dziś trzymiesięczne plamienie bo nam dziś 7dc
Z
zaz208622
Gość
No to było zdecydowanie najdziwniejsze poronienie z wszystkich 3 jakie przeszłam.
Nawet nie bardzo traktuje to w kategorii ciąży bo od początku wiedziałam, że nic z tego nie będzie po prostu mnie wkurzało, że tak długo się to ciągnie. Pseudo ciąża była ze mną 2 okresy i miesiąc antykoncepcji[emoji2356]
Myslalam, że to się już nie skończy nigdy [emoji28]
Nawet nie bardzo traktuje to w kategorii ciąży bo od początku wiedziałam, że nic z tego nie będzie po prostu mnie wkurzało, że tak długo się to ciągnie. Pseudo ciąża była ze mną 2 okresy i miesiąc antykoncepcji[emoji2356]
Myslalam, że to się już nie skończy nigdy [emoji28]
Ojej bardzo długo Strasznie współczuje, bo pewnie nie mogłaś zamknąć do końca tego etapu.
Natomiast ogromne kciuki za najbliższy cykl, często jak już organizm wejdzie w tryb ciąży to dużo łatwiej kolejny raz załapuje.
Mama_malarka
I mam to! Wreszcie jałowy posiew teraz tylko czekam na termin udrażniania moich autostrad
Karola270984
Ja byłam u ginekologa zrobic cytologię jutro termin @ wiec jeżeli by była ciąża to by już ja dojrzał. Jedynie co powidziAl ze endometrium grube i tyle
reklama
Z
zaz208622
Gość
Dzień przed terminem miesiączki dostrzec ciążę na usg?
To chyba musiałby być wróżbita Maciej [emoji23][emoji57][emoji6]
To chyba musiałby być wróżbita Maciej [emoji23][emoji57][emoji6]
Podziel się: