Kamilad
Fanka BB :)
Witam, chciałabym dołączyć Mam 28 lat, staraliśmy się z mężem 2 cykle, niestety poroniłam tydzień przed świętami... Najprawdopodobniej ciąża biochemiczna, mialam niską betę i progesteron, a "okres" opóźnił się ponad 2 tygodnie Teraz jest 6 dzień od zakończenia krwawienia, ale w tym cyklu robimy sobie przerwę, żeby wszystko się unormowało. Chce poobserwować ten cykl, ile będzie trwał czy będzie owu itd. Ale jak tylko przyjdzie następna miesiączka to zaczynamy ponownie starania oby tym razem owocne
Ogólnie mam nadwagę, leczę się na niedoczynność tarczycy i Hashimoto, mam IO, za wysoką prolaktynę i wysoki testosteron, więc może być trudno, ale skoro już raz się udało zobaczyć dwie kreski to może 2022 rok okaże się tym szczęśliwym Od 10 miesięcy mierze temperaturę i wg wykresów większość moich cykli jest owulacyjnych więc coś tam działa Ginekolog każe schudnąć, jako lek na wszystkie moje hormonalne problemy, tylko jakoś brakuje silnej woli biorę Euthyrox 125, dostinex i siofor. Poza tym Miovellia, witamina D, omega-3.
Ogólnie mam nadwagę, leczę się na niedoczynność tarczycy i Hashimoto, mam IO, za wysoką prolaktynę i wysoki testosteron, więc może być trudno, ale skoro już raz się udało zobaczyć dwie kreski to może 2022 rok okaże się tym szczęśliwym Od 10 miesięcy mierze temperaturę i wg wykresów większość moich cykli jest owulacyjnych więc coś tam działa Ginekolog każe schudnąć, jako lek na wszystkie moje hormonalne problemy, tylko jakoś brakuje silnej woli biorę Euthyrox 125, dostinex i siofor. Poza tym Miovellia, witamina D, omega-3.
Ostatnia edycja: