Nie do końca rozumiem zalecenia „szczyt temperatury” bo najwyższa temperatura pojawia się wraz ze szczytem proga ok 7 dpo. Może po prostu chodzi o skok temperatury?17go +/- 1 dzien
Ale to mój pierwszy cykl z luteiną i nie wiem czy miesiączkę dostanę od razu po odstawieniu, czy będę musiała poczekać. Mam brać 1 tabl 2 razy dziennie przez 10 dni od szczyt temp. +3 dni. Wolałabym konkretnie mieć napisane od którego dnia cyklu, a nie od szczytu bo u mnie słabo wychodzi to mierzenie temperatury :/ Albo wstaję w nocy, albo za późno zmierzę... Często tego szczytu nie wyłapuję, bardziej szczyt LH testami paskowymi.
Myślicie, że pozytywny test LH można traktowac jak szczyt temperatury, w sensie to się pokrywa?
reklama
coca
Fanka BB :)
17go +/- 1 dzien
Ale to mój pierwszy cykl z luteiną i nie wiem czy miesiączkę dostanę od razu po odstawieniu, czy będę musiała poczekać. Mam brać 1 tabl 2 razy dziennie przez 10 dni od szczyt temp. +3 dni. Wolałabym konkretnie mieć napisane od którego dnia cyklu, a nie od szczytu bo u mnie słabo wychodzi to mierzenie temperatury :/ Albo wstaję w nocy, albo za późno zmierzę... Często tego szczytu nie wyłapuję, bardziej szczyt LH testami paskowymi.
Myślicie, że pozytywny test LH można traktowac jak szczyt temperatury, w sensie to się pokrywa?
Tez nie rozumiem. Ja miałam zalecone od 3dpo przez określony czas. Przed owu raczej temp spada, a napewno nie osiaga swojego szczytu.
Xxxladyhxxx
Ja też się z Wami witam. Jeszcze 3 dni rozpoczynam nowy cykl
Patka10
Aktywna w BB
Ja też się z Wami witam. Jeszcze 3 dni rozpoczynam nowy cykl
A ten spisujesz na straty?
U mnie już po owu. Teraz przypisywanie objawów CZAS START
Xxxladyhxxx
My generalnie zawiesiliśmy starania. Tzn już bez zadnej presji. Sporo się działo w tym cyklu co prawda i czuje się jakby się udało, ale tak miałam już dziesiątki razy na razie lecze moje IO. Może po nowym roku wrócimy do starań. Teraz też mamy to wszystko utrudnione, bo mój M poszedł pracować jako kierowca i sporo go nie ma w domu. Dzieje się tylko jak wraca do domu.A ten spisujesz na straty?
U mnie już po owu. Teraz przypisywanie objawów CZAS START
karolciaxd.x3
Mi przesunął się z 31 na 34 dni. Ale ginekolog powiedział że to mieści się w tych ranicach, takze tu bez spiny. Ale ból piersi zaraz po owulacji nigdy u mnie nie występował a teraz co cyklHej co prawda mi się udało zajsc w ciążę i jestem w 27 tc ale czasem czytam różne wątki i miałam to samo co Ty, w momencie kiedy zaczęliśmy się starać o dziecko to mój cykl z 31 dni jak w zegarku stal się jedna wielka masakra trwał nawet 37 dni ale duphaston mi pomógł to wyregulować, potem ciąża biochemiczna i udalo sie po 7 cyklach. Także trzymam kciuki za Ciebie i resztę dziewczyn że też wam się prędzej czy później uda
C
Chemik97
Gość
Testowałam, oczywiście jedna kreska. Natomiast na okres też się nie zanosi. Tak miało być pięknie, a zamiast tego mam jakieś dziwne zagadki do rozwiązania
hachette
Daje Ci coś ten suplement na libido?Ja mam taki zestaw dla siebie dziś 3 dzień stymulacji ( 2 tabletki aromka dziennie). 4 DC i już czuję, że jajniki działają, ale @ trwa w najlepsze.
reklama
Mama_malarka
Nie wiem w sumie bardziej biorę go na poprawę endometrium, bo ma składniki, które poprawiają krążenie i ukrwienie.Daje Ci coś ten suplement na libido?
Podziel się: