reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Mojej koleżance mówili by się szykowała na długie starania ze względu na problemy z tarczyca a tymczasem zaszla w pierwszym cyklu staran i to w ciążę bliźniaczą 😁 Także wszystko jest możliwe 😆
Moja koleżanka z kolei usłyszała, że ze względu na zespół policystycznych jajników nie będzie miała dzieci, a tym czasem już w drugiej ciąży jest. Także zawsze trzeba mieć nadzieję :D

Mój trwa tylko dwa dni i przerwa świąteczna 🥳🥳 odpoczynek mi potrzebny! Ja zaczęłam krwawić w 9 dniu brania dupka i jestem znów w martwym punkcie 🤬🤬🤬

Miłego dnia dziewczyny. Ja jestem właśnie po wizycie u ginekolog, dostałam receptę na Norprolac, żeby obniżyć prolaktynę. Mam brać przez trzy miesiące i powtórzyć badania jesli do tego czasu się nie uda.

Cześć dziewczyny do gry wracam i ja 😉 mialam odczekać jeszcze miesiąc ale ginekolog dal zielone światło, jestem jakos dziwnie spokojna i pozytywnie nastawiona. Moze niektóre z Was mnie kojarzą, w październiku 2 kreski a już na początku listopada okazało się że druga ciaza pozamaciczna i to był wielki szok dla nas... ( w tym samym jajowodzie, lekarze zapewniali ze pierwsza ciaza została tak usunięta ze nie ma opcji.. a jednak cud, bo lekarz nie potrafił mi wytłumaczyć jak to się stało podobno 5-10% szans 😒) teraz już mam pewność że nie zostało z niego nic. 2 dni temu bylam u gina i dostalam super wiadomość ze owulacja będzie na dniach po właściwej stronie i jest ladny duzy pecherzyk ✊ tak więc od 2 dni działamy i prawdopodobnie sylwester/nowy rok będę robić test. Dziewczyny życzę Wam powodzenia💚 My kobiety jesteśmy niemożliwe silne i wytrwale.. serio jakby ktoś mi powiedzial ponad miesiąc temu ze bede jeszcze w grudniu działać to zasmialabym mu się w twarz ..a jednak. Musialam się wygadac😅🙈 miłego dnia i owocnych staran 😍😉

Dziewczyny, chcialam jechac do polski zrobic badania (staramy sie dopiero 2gi miesiac), nie wiem o jakie badania powinnam poprosic - jakis pakiet startowy najlepiej! Cytologie i usg piersi mialam niedawno.
W jakich dnia cyklu najlepiej sie badac?

Cześć dziewczyny do gry wracam i ja 😉 mialam odczekać jeszcze miesiąc ale ginekolog dal zielone światło, jestem jakos dziwnie spokojna i pozytywnie nastawiona. Moze niektóre z Was mnie kojarzą, w październiku 2 kreski a już na początku listopada okazało się że druga ciaza pozamaciczna i to był wielki szok dla nas... ( w tym samym jajowodzie, lekarze zapewniali ze pierwsza ciaza została tak usunięta ze nie ma opcji.. a jednak cud, bo lekarz nie potrafił mi wytłumaczyć jak to się stało podobno 5-10% szans 😒) teraz już mam pewność że nie zostało z niego nic. 2 dni temu bylam u gina i dostalam super wiadomość ze owulacja będzie na dniach po właściwej stronie i jest ladny duzy pecherzyk ✊ tak więc od 2 dni działamy i prawdopodobnie sylwester/nowy rok będę robić test. Dziewczyny życzę Wam powodzenia💚 My kobiety jesteśmy niemożliwe silne i wytrwale.. serio jakby ktoś mi powiedzial ponad miesiąc temu ze bede jeszcze w grudniu działać to zasmialabym mu się w twarz ..a jednak. Musialam się wygadac😅🙈 miłego dnia i owocnych staran 😍😉
Jejku kochana, nie wiedziałam, ze tak to się potoczyło... Współczuję i trzymam kciuki mocno!

reklama
Hej dziewczyny!
Z okazji świątecznego tygodnia bardzo proszę wyluzować się, być dla siebie miłą i dobrą i kochać siebie!
Miego dnia! 🥰

Pracuje tylko do środy. A wracam po nowym roku, 10 stycznia ! A w międzyczasie powinnam mieć owulacje, 26go dokładnie, plus wyjazd… wiec mam nadzieje, że ten cykl będzie dla mnie łaskawszy.

Do góry