reklama
matkaniewariatka
Fanka BB :)
Dobra, dołączam oficjalnie już @ nadeszła.
2022, jesteś czwartym rokiem w którym będziemy próbować. Nie zawiedź, kurva
2022, jesteś czwartym rokiem w którym będziemy próbować. Nie zawiedź, kurva
mags146
Zaangażowana w BB
Dziewczyny czy testy owulacyjne mogą pokazywać różne wyniki w różne dni? To znaczy jednego dnia słaba kreska, drugiego mocniejsza, potem znowu słaba albo w ogóle brak i potem znowu słaba? Tu jest jakaś zasada w ogóle? Ja myślałam że będzie kreska która będzie ciemnieć codziennie a tu jakieś niespodzianki mi wychodzą, raz tak raz tak.
pluto_nova
Moderator
mi potrafią tak pokazywać, w ostatnim cyklu nawet 6dc pokazał wysoko na 1, a potem spadło, żeby znowu wzrosnąć Zobacz sobie jak mi wychodziły testyDziewczyny czy testy owulacyjne mogą pokazywać różne wyniki w różne dni? To znaczy jednego dnia słaba kreska, drugiego mocniejsza, potem znowu słaba albo w ogóle brak i potem znowu słaba? Tu jest jakaś zasada w ogóle? Ja myślałam że będzie kreska która będzie ciemnieć codziennie a tu jakieś niespodzianki mi wychodzą, raz tak raz tak.
Załączniki
mags146
Zaangażowana w BB
Dzięki to mnie trochę pocieszyłaś, myślalam ze to u mnie coś nie tak zobaczymy co będzie, w zasadzie to jest pierwszy cykl gdzie od samego początku będziemy próbować i testuje już od 3dc wiec wszystkiego się uczę.mi potrafią tak pokazywać, w ostatnim cyklu nawet 6dc pokazał wysoko na 1, a potem spadło, żeby znowu wzrosnąć Zobacz sobie jak mi wychodziły testy
Dziękuję za odpowiedź.
karolciaxd.x3
Oj tak trzymam za ciebie kciukiU mnie też szykuje się dokładnie w tym terminie będzie można hucznie wejść w Nowy Rok
MamaR
Mojej koleżance mówili by się szykowała na długie starania ze względu na problemy z tarczyca a tymczasem zaszla w pierwszym cyklu staran i to w ciążę bliźniaczą Także wszystko jest możliweHej dołączam do was!
Jestem Julia mam dopiero 21 lat ale bardzo zaawansowaną endometrioze, amh 0.76 staram sie dopiero od pół roku ale lekarze mówią jednoznacznie że będzie ciężko, marze o tym by w 2022 się udało damy rade!
reklama
Mama_malarka
Witajcie właśnie mija mi 14 msc starań. Mam 33 lata i dwóch synów, z którymi zaszłam w ciążę w pierwszych cyklach chłopcy mają 7 i 9 lat. Jestem po diagnostyce w szpitalu na Karowej łącznie z biopsją endometrium. W kolejnym cyklu mam mieć sprawdzają drożność jajowodów. Mam problemy z tarczyca i zespół Hashimoto i od momentu zaczęcia starań miałam dwie owulacje poza tym nie rośnie mi endometrium. Sporo tych problemów
W kolejnym cyklu poza drożnością mam przyjmować podwójną dawkę aromka i zobaczymy. Może wreszcie
W kolejnym cyklu poza drożnością mam przyjmować podwójną dawkę aromka i zobaczymy. Może wreszcie
Podziel się: