reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Hej hej.
U mnie w miarę ok. Ale czeka mnie wizyta u kardiologa, po przechorowanie covida mam kołatanie serca i ucisk w klatce piersiowej.
Poza tym złapałam przedświątecznego doła

reklama
Dziewczyny czy testy owulacyjne mogą pokazywać różne wyniki w różne dni? To znaczy jednego dnia słaba kreska, drugiego mocniejsza, potem znowu słaba albo w ogóle brak i potem znowu słaba? Tu jest jakaś zasada w ogóle? Ja myślałam że będzie kreska która będzie ciemnieć codziennie a tu jakieś niespodzianki mi wychodzą, raz tak raz tak.

Dziewczyny czy testy owulacyjne mogą pokazywać różne wyniki w różne dni? To znaczy jednego dnia słaba kreska, drugiego mocniejsza, potem znowu słaba albo w ogóle brak i potem znowu słaba? Tu jest jakaś zasada w ogóle? Ja myślałam że będzie kreska która będzie ciemnieć codziennie a tu jakieś niespodzianki mi wychodzą, raz tak raz tak.
mi potrafią tak pokazywać, w ostatnim cyklu nawet 6dc pokazał wysoko na 1, a potem spadło, żeby znowu wzrosnąć 😂 Zobacz sobie jak mi wychodziły testy 😝

Załączniki

• 7bf14509-1cb3-44a6-9e44-1f7a793ce2c6.jpg
    7bf14509-1cb3-44a6-9e44-1f7a793ce2c6.jpg
    53,3 KB · Wyświetleń: 109
  • d0184474-e547-4ea8-a17e-3a02e40b226a.jpg
    d0184474-e547-4ea8-a17e-3a02e40b226a.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 110
mi potrafią tak pokazywać, w ostatnim cyklu nawet 6dc pokazał wysoko na 1, a potem spadło, żeby znowu wzrosnąć 😂 Zobacz sobie jak mi wychodziły testy 😝
Dzięki to mnie trochę pocieszyłaś, myślalam ze to u mnie coś nie tak 😂 zobaczymy co będzie, w zasadzie to jest pierwszy cykl gdzie od samego początku będziemy próbować i testuje już od 3dc wiec wszystkiego się uczę.
Dziękuję za odpowiedź.

Hej dołączam do was!

Jestem Julia mam dopiero 21 lat ale bardzo zaawansowaną endometrioze, amh 0.76 staram sie dopiero od pół roku ale lekarze mówią jednoznacznie że będzie ciężko, marze o tym by w 2022 się udało damy rade!
Mojej koleżance mówili by się szykowała na długie starania ze względu na problemy z tarczyca a tymczasem zaszla w pierwszym cyklu staran i to w ciążę bliźniaczą 😁 Także wszystko jest możliwe 😆

reklama
Witajcie :) właśnie mija mi 14 msc starań. Mam 33 lata i dwóch synów, z którymi zaszłam w ciążę w pierwszych cyklach 🙈 chłopcy mają 7 i 9 lat. Jestem po diagnostyce w szpitalu na Karowej łącznie z biopsją endometrium. W kolejnym cyklu mam mieć sprawdzają drożność jajowodów. Mam problemy z tarczyca i zespół Hashimoto i od momentu zaczęcia starań miałam dwie owulacje :( poza tym nie rośnie mi endometrium. Sporo tych problemów :(
W kolejnym cyklu poza drożnością mam przyjmować podwójną dawkę aromka i zobaczymy. Może wreszcie :)

Do góry