reklama
U mnie mąż bierzeCzy któraś z was stosowała żeń szeń? Ashwagandhe albo coś innego. Kojarzę, że ktoś wspominał, chyba @Bibi89 ? To się bierze od 1dc do owulacji?
C
Chemik97
Gość
I łyka do owulki czy dalej ? Pytam o to zioło, bo chciałabym przed zjedzeniem Dostinexu spróbować sobie jeszcze czymś prolaktynę obniżyć.U mnie mąż bierze
Z
zaz208622
Gość
Lyknelam bromocorn na noc i żyje [emoji23]
Spałam jak dziecko nie licząc kretyńskich snów
Spałam jak dziecko nie licząc kretyńskich snów
Cały czasI łyka do owulki czy dalej ? Pytam o to zioło, bo chciałabym przed zjedzeniem Dostinexu spróbować sobie jeszcze czymś prolaktynę obniżyć.
Bibi89
Fanka BB :)
Tak ja brałam ashagande początkowo cały cykl a że potem byłam człowiekiem wielkie wiary to ok 6dpo odstawiałam i zaczynałam znowu od 1dcCzy któraś z was stosowała żeń szeń? Ashwagandhe albo coś innego. Kojarzę, że ktoś wspominał, chyba @Bibi89 ? To się bierze od 1dc do owulacji?
C
Chemik97
Gość
Okej rozumiem i to wpłynęło u Ciebie na prolaktynę przez obniżenie kortyzolu, co nie? Jutro idę zbadać kortyzol, bo ja już nie mam innego pomysłu dlaczego ona się robi taką wysoka. Może mamy tę samą sytuacjęTak ja brałam ashagande początkowo cały cykl a że potem byłam człowiekiem wielkie wiary to ok 6dpo odstawiałam i zaczynałam znowu od 1dc
Z
zaz208622
Gość
A jaki masz poziom żelaza? Podobno niedobór podnosi prolaktynę i u mnie by się to zgadzało bo Kortyzol mam w normie
Okej rozumiem i to wpłynęło u Ciebie na prolaktynę przez obniżenie kortyzolu, co nie? Jutro idę zbadać kortyzol, bo ja już nie mam innego pomysłu dlaczego ona się robi taką wysoka. Może mamy tę samą sytuację
L
Ladycarooo
Gość
Jak się chce srawdzić poziom żelaza, to się robi żelazo z ferrytyną czy samą ferrytynę?A jaki masz poziom żelaza? Podobno niedobór podnosi prolaktynę i u mnie by się to zgadzało bo Kortyzol mam w normie
reklama
Z
zaz208622
Gość
Żelazo z ferrytyna
Jak się chce srawdzić poziom żelaza, to się robi żelazo z ferrytyną czy samą ferrytynę?
Podziel się: