reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Czy któraś z was stosowała żeń szeń? Ashwagandhe albo coś innego. Kojarzę, że ktoś wspominał, chyba @Bibi89 ? To się bierze od 1dc do owulacji?

reklama
Tak ja brałam ashagande początkowo cały cykl a że potem byłam człowiekiem wielkie wiary to ok 6dpo odstawiałam 😂 i zaczynałam znowu od 1dc
Okej rozumiem :D i to wpłynęło u Ciebie na prolaktynę przez obniżenie kortyzolu, co nie? Jutro idę zbadać kortyzol, bo ja już nie mam innego pomysłu dlaczego ona się robi taką wysoka. Może mamy tę samą sytuację

A jaki masz poziom żelaza? Podobno niedobór podnosi prolaktynę i u mnie by się to zgadzało bo Kortyzol mam w normie
Okej rozumiem :D i to wpłynęło u Ciebie na prolaktynę przez obniżenie kortyzolu, co nie? Jutro idę zbadać kortyzol, bo ja już nie mam innego pomysłu dlaczego ona się robi taką wysoka. Może mamy tę samą sytuację

reklama
Do góry