reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
@MartaS89 super, że lekarze wciąż walczą. Taki długi zabieg.. teraz już musi być dobrze! 🙏🙏🙏 ależ jesteś silną Kobietką 🥺👏 oby nic już Cię nie bolało! B. Często o Tobie myślę i kibicuję 💓.

Hej, wiem , że temat drożności jajowodów był wiele razy poruszany, ale nie znalazłam treści, które mnie interesują, a wiem, że w tym temacie doświadczenia macie:)
Czy do drożności musi być jakieś wskazanie? Załączam co znalazłam.
Czy to badanie, które można wykonać "tak o, bo nie zachodzę w ciążę i szukam przyczyny".
I druga rzecz, jeśli bym się zdecydowała miałabym termin z NFZ. Czy pracodawca wtedy widzi, czego dotyczy moje l4 z tego dnia? 😬 Rzadko kiedy biorę l4, a tu jak pamiętam, jestem w szpitalu jeden dzień? Chodzi mi o formalność, jeśli dla pracodawcy będzie wiadome, dlaczego mnie nie ma tego dnia w pracy, to wolę sama mu powiedzieć.
🙏
Kiedys o to pytalam i otrzymalam odp, ze pracodawca nie widzi czego dotyczy l4, jedynie ze jest ze szpitala. Ja spedzilam pol dnia w szpitalu, bylam normalnie przyjeta na oddzial do lozeczka z obiadem 😁 l4 dostalam na 2 dni, no ale mnie mocno bolalo i pozniej jeszcze bralam ketonal 2 czy 3 dni. Mozna to badanie normalnie na nfz robic, terminy sa z reguły szybkie 😉

Kiedys o to pytalam i otrzymalam odp, ze pracodawca nie widzi czego dotyczy l4, jedynie ze jest ze szpitala. Ja spedzilam pol dnia w szpitalu, bylam normalnie przyjeta na oddzial do lozeczka z obiadem 😁 l4 dostalam na 2 dni, no ale mnie mocno bolalo i pozniej jeszcze bralam ketonal 2 czy 3 dni. Mozna to badanie normalnie na nfz robic, terminy sa z reguły szybkie 😉
Od kiedy się starasz o dziecko, @Mmiiaa? 😈

A pracodawcą pytał co się stało, że byłaś w szpitalu? 😛

reklama
Do góry