reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Cześć dziewczyny 😉 jestem już 11 dni po zabiegu, miałam też łyżeczkowanie i kurczę powiem, że powinnam ją dostać 15go września a nie mam do tej pory,mam bóle brzucha okropne jak na miesiączkę. Z tego co mi wiadomo po łyżeczkowaniu może miesiączka się przesunąć. Pytałam lekarza o to czy zabieg rozszerzenia się udał i mi odpowiedział " mam nadzieję, że tak " dodatkowo pobrali materiał do badań histopatologicznych i strasznie się boję wyników, zżera mnie strach, że wyjdzie rak i, że wytną mi wszystko i nigdy nie będę mamą 🥺 @LadyCaro
Hej, ale z tego co mi wiadomo, a też przeszłam łyżeczkowanie, to miesiączka powinna pojawić się od 4 do 6 tygodni po zabiegu.

Głowa do góry! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze💚.

reklama
Cześć dziewczyny 😉 jestem już 11 dni po zabiegu, miałam też łyżeczkowanie i kurczę powiem, że powinnam ją dostać 15go września a nie mam do tej pory,mam bóle brzucha okropne jak na miesiączkę. Z tego co mi wiadomo po łyżeczkowaniu może miesiączka się przesunąć. Pytałam lekarza o to czy zabieg rozszerzenia się udał i mi odpowiedział " mam nadzieję, że tak " dodatkowo pobrali materiał do badań histopatologicznych i strasznie się boję wyników, zżera mnie strach, że wyjdzie rak i, że wytną mi wszystko i nigdy nie będę mamą 🥺 @LadyCaro
Kochana, najważniejsze że są kroki do przodu. Nie mogę wyjść z podziwu jaką jesteś silną kobietą. Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki i częśto pojawiasz się w moich myślach. Tulę Cię z całego serca.

Hej, ale z tego co mi wiadomo, a też przeszłam łyżeczkowanie, to miesiączka powinna pojawić się od 4 do 6 tygodni po zabiegu.

Głowa do góry! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze💚.
no właśnie ja miałam łyżeczkowanie 6go września i według kalendarza powinnam dostać 15go i nie mam,ale mam okropne silne bóle brzucha... Temperaturę mierzę,gorączki nie mam.

Kochana, najważniejsze że są kroki do przodu. Nie mogę wyjść z podziwu jaką jesteś silną kobietą. Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki i częśto pojawiasz się w moich myślach. Tulę Cię z całego serca.
Kochana ja już mam dosyć na prawdę, 3-4 dni jest dobrze i z powrotem ból... To masakra jakaś. Dziękuję Ci za dobre słowa 😉

Ladies! Czy którejś z was skrócił się okres po braniu leków typu Aromek?

Dotąd miałam krwawienie przez 5 dni, ostatniego bardziej plamienie. Zaczęłam teraz 4 cykl z Aromkiem 3-7 dnia i widzę, że dziś - 4dc - jest praktycznie czysto. Tak bywa czy biec z krzykiem do lekarza?

reklama
Ladies! Czy którejś z was skrócił się okres po braniu leków typu Aromek?

Dotąd miałam krwawienie przez 5 dni, ostatniego bardziej plamienie. Zaczęłam teraz 4 cykl z Aromkiem 3-7 dnia i widzę, że dziś - 4dc - jest praktycznie czysto. Tak bywa czy biec z krzykiem do lekarza?

Myślę, że to normalne. Mi zawsze się skracał

Do góry