reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Witaj, obyś tu długo nie siedziała o szybko na wątek mamusiowy przeszła ♥ Co do badań to warto powtórzyć po roku te podstawowe chociaż w 3-5dc TSH, FSH, LH, Prolaktyne i po owulacji Progesteron, może monitoring cyklu czy masz owulacje :-)

Mój prywatny gin dał mi skierowanie na laparoskopie diagnostyczna na NFZ, sam stwierdził że lepiej od razu laparo bo jak na hsg by wyszło coś to by i tak trzebabylo robić laparo a szkoda czasu tracić bo długo się staraliśmy już wtedy. Na szczęście wszystko wyszło ok i wkrótce potem byłam w ciąży :-)

Dziewczyny co miałyście niedawno śluz z krwią jak sytuacja u Was? Bo u mnie było to tylko kilka godzin i potem czysto. Czekam na rozwój wydarzeń 😁
Ja jeszcze wczoraj widzialam slady tej krwi. Dziwne to, jeszcze tak wczesnie nie mialam. I to nie bylo takie zwykle plamienie, tylko taki bardzo gesty glut zabarwiony mocno krwią. Wygladal jak skrzep.

Ja mam super zakwasy od wiosłowania i teraz nie wiem, czy cyce już mnie bolą od proga, czy to cynowe zakwasy 😂 A temperaturka cały czas do góry, ale dalej nie osiągnęła 37 stopni 😝

Załączniki

• IMG_0425.jpg
    IMG_0425.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Właśnie miałam to napisać, ze ja nigdy nie siedziałam w kajaku bo boje się ich okrutnie 😬 w mojej okolicy WSZĘDZIE są jeziora i rzeki wiec takie rzeczy jak łódki, żagle, kajaki i rowery wodne są powszechne ale do kajaka nie wsiądę, zbyt niestabilne to jest dla mnie 😬 już sam moment wejścia do środka wydaje mi się nie do zrobienia, bankowo wylądowałabym ryjem w wodzie 🤣
Ja uwielbiam kajaki ale sam moment wsiadania/ wysiadania to trudna kwestia, to samo jak stary się wygrzebuje z kajaka na siku gdzieś na trasie, jak nie ma opcji tego kajaka porządnie zaparkować. Z tego względu bierzemy max 2 piwa na spływ i 🍀.
Ja mam super zakwasy od wiosłowania i teraz nie wiem, czy cyce już mnie bolą od proga, czy to cynowe zakwasy 😂 A temperaturka cały czas do góry, ale dalej nie osiągnęła 37 stopni 😝
Podziwiam za mierzenie temperatury, ja się do tej metody totalnie nie nadaję

Do góry