reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

O faktycznie! Dzięki!

Chociaz wciąż wole wrzucać zdjęcia testów do premum, nie muszę się doszukiwać czy to już czy nie, tylko aplikacja sama wylapie mi pik
Ja w ogóle podziwiam wszystkich co są w stanie coś z tych testów zrozumieć :D raz robiłam i na mój rozum owulację miałam chyba z 3 razy w cyklu w różnych dniach, a wtedy kiedy miała być akurat nie pokazało

reklama
Ja w ogóle podziwiam wszystkich co są w stanie coś z tych testów zrozumieć :D raz robiłam i na mój rozum owulację miałam chyba z 3 razy w cyklu w różnych dniach, a wtedy kiedy miała być akurat nie pokazało

Ja korzystam z flo od ok 2 lat, przy moich regularnych okresach idealnie mi się sprawdziła ale właśnie przy staraniach niewiele pomaga. W premum możesz robić zdjęcia testów owu I aplikacja sama wyliczy Ci kiedy jest owu I wylapie pik. No i po piku nie ma sensu juz testów robić, bo tak jak mówisz wskażą Ci drugą i trzecią i czwartą owulacje 🤣🤣

@Lea2022 zgadzam się z Tobą.
A co to załapania wszystkich ważnych rzeczy, jestem za! Tylko jaka forma bedzie najlepsze? Na pierwszej stronie? Co myślicie?
Przykro mi, ze masz doła, i wiem, ze to marne pocieszenie, ale każda z nas przez to przechodzi częściej lub rzadziej. Sciskam wirtualnie <3

Jak dla mnie @Kadia12 to troll.
Przyszła, wrzuciła pozytywny test i robi dramę [emoji23] i te stałe teksty, że staraczki plują jadem, jaka zawiść i jak tu źle [emoji23][emoji23]
Też mam takie wrazenie bo jak slusznie ktos zauwazyl dolaczyla wczoraj, zrobila postami wrazenie bardzo zestresowanej wieloma dniami testowania i zastanawiania czy sie udalo i nagle bach, po kilku h od dolaczenia tyle pozytywnych testow.
Ja sie zgadzam ze kazdy ma swoja historie i w sumie kazdy przezywa po swojemu. Ja nie staram sie jeszcze latami jak niektore tutaj, ale od wczesnej wiosny 2021 i juz jestem zniecierpliwiona i przestraszona ze to sie bedzie ciagnelo, bo jestem stara (32 lata)itd, wiec rozumiem frustracje nawet po kilku nieudanych cyklach.

To ja zmienię temat xD nigdy nie robiłam monitoringu owulacji ani testów, ale na "czucie" wypadała zawsze w 14 dniu cyklu. Zainstalowałam dzisiaj apke Flo i jak wpisałam dzień ostatniego okresu to wyliczyło mi dzień owulacji jako 14dc. Natomiast jak wpisałam daty wcześniejszych miesiączek to nagle przestawiło mi na 12dc :o czy jest gdzieś opcja żeby to zmienić jeśli faktycznie testy albo monitoring potwierdzą mi, że to jest jednak 14? Na jakiej podstawie w ogóle oni to wyliczają i czy jest to u was zgrubsza zgodne?
Jeszcze tylko nadmienię, że zastanawiam się nad tym, bo według nowych wyliczeń wypadłaby jutro, a ja sobie wszystko inaczej zaplanowałam :D

Mi flo nigdy dobrze nie wyliczalo owu, a dowiedziałam się o tym dopiero na monitoringach [emoji16] flo w ustawieniach na jeszcze długość fazy lutealnej i pewnie na tej podstawie i wg statystyk to wylicza. Polecam monitoring [emoji16]

Jak dla mnie @Kadia12 to troll.
Przyszła, wrzuciła pozytywny test i robi dramę [emoji23] i te stałe teksty, że staraczki plują jadem, jaka zawiść i jak tu źle [emoji23][emoji23]

Dawno się nie mówiło, ze ta grupa jest ch***wa, było fajnie i spokojnie to musiał ktoś przyjść zasiać ferment, żeby fama pozostała.

Nie mam czasu czytać wszystkiego, ale chce tylko powiedzieć, że już wiem że to troll.
Nawet wiem, który [emoji6]
Dziewczyn nie myliła intuicja [emoji41]
Cieszymy się ze wszystkich udanych cykli, ale na trolli mamy radar [emoji23]
Że też się komuś chce w takim razie... My się tu wczuwamy niepotrzebnie jak widać

reklama
Do góry