reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Mój stwierdził, ze jestem pierwsza kobieta przy której nie wstydzi się pierdziec. Także…
Chryste, ja nie znam faceta, który się wstydzi pierdziec przy kimkolwiek 😂 a mój brat to jest pionierem w tych sprawach. Jak miał 8 lat, to leżał rozłożony na kanapie z girami jak do porodu i piernął na babcie. Zamiast przepraszam, powiedział do babci "skisłaś" 😂mi przy swoim raz się zdarzyło, ale to dlatego, że jego wiecznie nie ma, zawsze na dworze coś robi i nie mial takiego zaszczytu xD

reklama
Chryste, ja nie znam faceta, który się wstydzi pierdziec przy kimkolwiek 😂 a mój brat to jest pionierem w tych sprawach. Jak miał 8 lat, to leżał rozłożony na kanapie z girami jak do porodu i piernął na babcie. Zamiast przepraszam, powiedział do babci "skisłaś" 😂mi przy swoim raz się zdarzyło, ale to dlatego, że jego wiecznie nie ma, zawsze na dworze coś robi i nie mial takiego zaszczytu xD
Skislas

Wyję

no to ja przy moim to totalnie brak hamulców, on przy mnie z resztą też xD czasem się nawzajem śmiejemy ze swoich pierdów :D a tu sytuacja sprzed 20 sekund: Mąż - kicha. "Slyszałaś to? Pierdłem i kichłem" :D

Losie, ja tez mam libido jak po menopauzie i jestem mega „nudna”, lubię wygodnie w łóżku, ciepło, miękko 😅 ale czasem mam mam takie zrywy, że np wracamy z kina wieczorem i proponuję skręcić w las na szybciocha, a ostatnio po pijaku wysłałam mu SMS „idziemy do damskiej?” i poszliśmy 🤣🤣🤣 zdarza mi się to raz na pół roku a on to pamieta przez kolejne 5 lat 🙈😆 wiem, ze kręcą go takie akcje wiec czasem wychodzę poza swoją strefę komfortu 😂
No to ja na palcach jednej ręki mogę policzyć szalone akcje i to długo przed ślubem :p Raz mnie podpuszczał i prowokował że tego nie zrobię, a jednak i jakie było jego zdziwienie ogromne jak wylądowaliśmy w publicznym WC 😂 Teraz na jakieś takie rzeczy no nie mogę się przełamać, max prysznic 😀
Własnoręcznie nakręcony budżetowy aperolek :D
Oooo a jaki to budżetowy? 😁
jesu spytaj i i moje 😂😂😂
I mojeee dziś! 😂
Oessssuuu 😂 😂 😂 Skisłam czytając to 😂
no to ja przy moim to totalnie brak hamulców, on przy mnie z resztą też xD czasem się nawzajem śmiejemy ze swoich pierdów :D a tu sytuacja sprzed 20 sekund: Mąż - kicha. "Slyszałaś to? Pierdłem i kichłem" :D
To ostatnio najmniejszy maluch w rodzinie 5mcy też jednocześnie kichnął i pierdł 😂😂 Mój mąż w rodzinie mówi że na jego pierdy nikt się tak nigdy nie cieszy jak na malucha 😂
My ze starym też nie mamy przed sobą bąkowych tajemnic 😂 Zazwyczaj jego to bomby zapachowe, ale jak czasem ja walnę takiego co sprawia, że stary właśnie kiśnie, to on się zawsze tego niespodziewa, a ka płaczę ze śmiechu jakie miny wtedy odwala 😂🤣
Esuuuu ale mi zrobiłyście noc 😂 😂 😂 Turlam się ze śmiechu 😂😁https://media.tenor.com/images/003ba687710bca89d7450e4db0118839/tenor.gif

Tak jak obiecałam, tak zrobiłam. Biel wizira.

Załączniki

• EEC3B965-AFA0-4B3D-A245-CF1C6268A10A.jpeg
    EEC3B965-AFA0-4B3D-A245-CF1C6268A10A.jpeg
    700,3 KB · Wyświetleń: 109
reklama
U mnie dzisiaj dołek totalny - i psychicznie i w temperaturze... Spadła na łeb, na szyję i mój entuzjazm, że w maju się uda spadł do zera... Normalnie ryczeć mi się chce... 😔

Załączniki

• 7d807ad6-a306-46e0-8b0e-437b82e039a3.jpg
    7d807ad6-a306-46e0-8b0e-437b82e039a3.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 61
Do góry