reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022 tymczasowe

reklama
Siema, jak już wszystko wróci do normy to wbijaj na nasz wątek jak masz ochotę ;)
a jakie masz problemy zdiagnozowane? Jak partner?
Siema, jak już wszystko wróci do normy to wbijaj na nasz wątek jak masz ochotę ;)
a jakie masz problemy zdiagnozowane? Jak partner?
u niego spora ilość nieruchomych plemników i w kwietniu ma robić powtorke badań czy suple dały radę. Chociaż tak je bierze że aż strach. Muszę przypominać.
A u Mnie od stycznia wyszla hiperinsulinemia, biorę mete 500 i chciałabym sprawdzic czy coś drgnelo w tej kwestii ale nie mogę jeszcze zrobić krzywej, najwcześniej w lipcu. Chociaż endo twierdzi że to nie jest przeszkoda bo insulina bie jest jakoś mega kosmicznie wysoka nie wiem. Poza tym tarczyca w porządku, prolaktyna zbita i ogólnie wyniki mam w porządku. Tylko ciąży brak

A dobrze, dziękuje ze pytasz ☺️ Skończony 25 tydzień i na szczęście wszystko jest ok, dzisiaj idę się szczepić 3 dawka mam nadzieje, że mnie nie rozłoży 😁
Wczoraj doszczepiałam się Pfizerem 3 dawka, w 19+5. Czuję tylko ból mięśnia w miejscu wkłucia, gorączka nie wyskoczyła. Powodzenia :)

u niego spora ilość nieruchomych plemników i w kwietniu ma robić powtorke badań czy suple dały radę. Chociaż tak je bierze że aż strach. Muszę przypominać.
A u Mnie od stycznia wyszla hiperinsulinemia, biorę mete 500 i chciałabym sprawdzic czy coś drgnelo w tej kwestii ale nie mogę jeszcze zrobić krzywej, najwcześniej w lipcu. Chociaż endo twierdzi że to nie jest przeszkoda bo insulina bie jest jakoś mega kosmicznie wysoka nie wiem. Poza tym tarczyca w porządku, prolaktyna zbita i ogólnie wyniki mam w porządku. Tylko ciąży brak
ehhhh u nas też te cholerne plemniki. Ja już słyszałam głosy, że czynnik męski jest "łatwy" do naprawienia. Będę po mordach lać

reklama
Oł maj gad. Wkoncu jesteście 😍 ja mam takiego stresa że szok.
Cz.1
Ja wczoraj w południe(tj.28.03) w badaniu nie miałam jeszcze owu, po południu poleciała m po testy do apteki zeby sprawdzić kiedy zacznie lh rosnąc. Nim doszlam do tej apteki zaczął mnie napierdzielac prawy jajnik tak bardzo że az ciągnęła mnie pachwina-stwierdzilam ohoho teraz to na bank pękło no i poszlam po te testy nasikalam i dwie kresy odrazu więc ja juz chyba bez testow wiem kiedy😂 ale zeby nie bylo tak różowo od wczoraj rana troche pobolewalo mnie i "tam na dole", dziś mam wrażenie ze jestem opuchnieta i boli-wiec stawiam ze kandydoza mnie dopadla bo czemu by nie w dni plodne w samą owu 😭...jakies tam starania były ale nie wiem czy mam jeszcze podchodzić w tym stanie do roboty czy dać sobie spokoj bo i tak nic z tego nie bedzie jak stan zapalny się rozwija i trzeba leki zaaplikowac 😞 no i starego żeby nie poczęstować.
Obstawiam że to po antybiotykach jakie brałam na zatoki do zeszłego poniedziałku.
Ekstra, cykl zaraz po hsg psu w dupe. Dlaczego życie jest takie podle...
Ps. Chociaż estradiol poszybował na 290 pg/ml.