reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

My z mężem od dwóch dni działamy w temacie dzidziusia, zobaczymy czy tym razem się uda.
Co by nie było w styczniu idę do gina na coroczny przegląd plus cytologia.
Fajne by było jakbym zaciążyła w grudniu, Gabrysia też była zrobiona w grudniu.

reklama
No właśnie, nie wiem.. bo jak infekcja to tak, ale ona wyszła tylko w cytologi ani upław ani świądu nic, żadnych objawów tylko wyniki

To ze nie ma objawów nie znaczy, ze nie ma infekcji, a infekcja możecie się zarażać. Ja tez miałam kiedyś infekcje i oboje dostaliśmy leki i zakaz seksu lub w gumkach. A najlepiej zakaz do wyleczenia.

Cześć dziewczyny! Ja już po testowaniu i... Pierwszy raz od starań na teście ujrzałam bardzo bladziuchną kreskę 😱 Taką ledwo, ledwo i różową (zawsze taka biel jak śnieg za oknem) 😱 Na zdjeciach tego kompletnie nie widać... @ powinnam dostać w poniedziałek, chyba, ze trafił mi się cykl 26 dni (bo takie też mi się zdążają), to dzisiaj powinnam dostać... Polecę dziś chyba na betę... Zdjęcie podrzucam, ale czy coś zobaczycie to nie wiem... Staram się nie nakręcać 😝

Załączniki

• 3bdb7141-92bb-40ad-b4e1-3b76a682e380.jpg
    3bdb7141-92bb-40ad-b4e1-3b76a682e380.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 156
Cześć dziewczyny! Ja już po testowaniu i... Pierwszy raz od starań na teście ujrzałam bardzo bladziuchną kreskę 😱 Taką ledwo, ledwo i różową (zawsze taka biel jak śnieg za oknem) 😱 Na zdjeciach tego kompletnie nie widać... @ powinnam dostać w poniedziałek, chyba, ze trafił mi się cykl 26 dni (bo takie też mi się zdążają), to dzisiaj powinnam dostać... Polecę dziś chyba na betę... Zdjęcie podrzucam, ale czy coś zobaczycie to nie wiem... Staram się nie nakręcać 😝
Widać :) też taką miałam za pierwszym razem. Nie nakręcam, ale gratuluję :D

Widać widać ☺️☺️

Gratuluję [emoji3590][emoji7]
Cześć dziewczyny! Ja już po testowaniu i... Pierwszy raz od starań na teście ujrzałam bardzo bladziuchną kreskę [emoji33] Taką ledwo, ledwo i różową (zawsze taka biel jak śnieg za oknem) [emoji33] Na zdjeciach tego kompletnie nie widać... @ powinnam dostać w poniedziałek, chyba, ze trafił mi się cykl 26 dni (bo takie też mi się zdążają), to dzisiaj powinnam dostać... Polecę dziś chyba na betę... Zdjęcie podrzucam, ale czy coś zobaczycie to nie wiem... Staram się nie nakręcać [emoji13]

Dziewczyny dzisiaj poszłabym na betę coby potwierdzić to co dziś zobaczyłam, ale przyrost mogłabym wykonać dopiero w poniedziałek, będzie tak ok?

reklama
Do góry