L
Ladycarooo
Gość
Współczuję i trzymam kciuki!Hej, kojarzę Cię z majowych mam, też tam byłam ale 24 października straciłam ciążę.
Teraz musi się nam udać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuję i trzymam kciuki!Hej, kojarzę Cię z majowych mam, też tam byłam ale 24 października straciłam ciążę.
Teraz musi się nam udać.
A to musi mnie ktoś zaprosić bo ja chyba wtedy opuściłam grupę dlatego nie mogę Was znaleźć ani się do was 'dobić'Nooo byłaś tam z nami
no to gratulacje! Ciągnij za sobą następne dziewczynyOk, mam wynik bety-111 mlU/ml.
Nauczona przez Was, w sobotę ponowie wynik. Wynik progesteronu jeszcze niedostępny mam.
Odpowiadając na pytanie, o zmiany w tym cyklu:
4 listopada (10dc) miałam robione HSG. Wynik: lewy jajowod niedrożny, prawy drożny. Dostałam receptę na 2 op. CLO, które miałam brac od nowego cyklu. Jeśli chodzi o samopoczucie, doskwierał mi ten cykl. Na 7 dni przed planowana pojawiły się bole menstruacyjne, i trwają do teraz. Lekka wrażliwość piersi, i tyle.
Kurcze nie mam opcji zaproszenia :/ zawsze dostawałam komunikat, ze ktoś chce dołączyć i go zatwierdzałam...A to musi mnie ktoś zaprosić bo ja chyba wtedy opuściłam grupę dlatego nie mogę Was znaleźć ani się do was 'dobić'
no to gratulacje! [emoji253] Ciągnij za sobą następne dziewczyny [emoji41]
Na HSG tak Cię przedmuchali, że od razu ciąża z tego jest! [emoji1787] Wybaczcie musiałam [emoji23][emoji13]
U mnie 12dc, śluz płodny jak ta lala od kilku dni. Dzisiaj popołudniowy test owu za tyćkę pozytywny (wieczorny powinien być już peak, chyba, że to był ten [emoji16]). Pokażę Wam jak wygląda mój wykres z testami owu i mierzoną temperaturą (bo zaczęłam mierzyć). Nie wracajcie uwagi na ten pomarańczowy początek, bo pierwszy test owu mi wyszedł tak śmiesznie wysoko, a przez kolejne negatywne ten wyłapało jako peak. Ktoś się zna na tym? Widzicie coś na tym wykresie? Bo dla mnie to na razie czarna magia [emoji2962]
w sumie tak rozumiem, że spadek temperatury wskazuje owu, a po temperatura rośnie i się utrzymuje? Chcę zweryfikować czy testy owu pokryją się z temperaturąWidzę wykres temperatury pierwszej fazy cyklu [emoji16]
[emoji1787] w sumie tak [emoji13] rozumiem, że spadek temperatury wskazuje owu, a po temperatura rośnie i się utrzymuje? Chcę zweryfikować czy testy owu pokryją się z temperaturą [emoji6]