mariaantonina96
Fanka BB :)
Hej, czy któraś z Was brala lek provera i plamiła po nim ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze zapytaj sama o stymulację warto myślę tym bardziej że podstawy masz usunięcie czego było trzeba , też mialam polipy w macicy usuwane 4lata temu ,zrosty teraz przy laparo ..paskuctwa się przyplątało nie wiadomo skąd..ale ważne ze ten etap mamy za sobą. I kochana nie ważne ile się starasz ,czujesz to samo co kobiety z dłuższym staraniem...każdy cykl zaczyna się tak samo co tu wiele pisac..Nie mamy dzieci, staramy się tak w pełni świadomie z półtora roku, może trochę mniej. Póki co nasienie i inne podstawowe badania ok. Endometrioza (ognisko usunięte), jajowody drożne, polipy macicy usunięte, zrosty uwolnione. Czekamy na kilka konsultacji w ciągu najbliższych miesięcy, powtórki badań i zobaczymy co zaproponują dalej. Osobiście chciałabym się postymulowac chyba, może mam do dupy jajka [emoji2368][emoji51] no zobaczymy.
To owocnego weekendu działajcie ile trzebaCześć dziewczyny
Według obserwacjom śluzu i wyliczeń cyklu owulacją dziś lub jutro więc działamy
Zobaczymy czy coś się z tego wykluje.
A tak poza tym miłego weekendu
Ku mojemu zaskoczeniu u mnie też wygląda że dziś lub jutro a to dopiero 11 dc ale dobrała się do nas bostonka od siostrzeńca bawcie się dobrzeCześć dziewczyny
Według obserwacjom śluzu i wyliczeń cyklu owulacją dziś lub jutro więc działamy
Zobaczymy czy coś się z tego wykluje.
A tak poza tym miłego weekendu
To owocnego weekendu działajcie ile trzeba
Dziękuję dziewczyny , jak na złość córka jeszcze nie śpi więc do przytulanek jeszcze trochę czasuKu mojemu zaskoczeniu u mnie też wygląda że dziś lub jutro a to dopiero 11 dc ale dobrała się do nas bostonka od siostrzeńca bawcie się dobrze
Moze zapytaj sama o stymulację warto myślę tym bardziej że podstawy masz usunięcie czego było trzeba , też mialam polipy w macicy usuwane 4lata temu ,zrosty teraz przy laparo ..paskuctwa się przyplątało nie wiadomo skąd..ale ważne ze ten etap mamy za sobą. I kochana nie ważne ile się starasz ,czujesz to samo co kobiety z dłuższym staraniem...każdy cykl zaczyna się tak samo co tu wiele pisac..
A ocena jajeczek wlasnie jest najlepsza podczas stymulacji z monitoringiem .życzę powodzenia[emoji110][emoji110][emoji110][emoji7]
Hej. Ja brałam, ale że względów zdrowotnych (przerost endometrium plus występowanie komórek możliwie rakowych) i plamiłam, miałam też przez to niereguralny "okres". Brałam 5 miesiący.Hej, czy któraś z Was brala lek provera i plamiła po nim ?
Nie wiem czym jest torbiel endometrialna, ale ja przy hipoechogennej miałam zakaz stosowania aromka, bo, słowami gin, „będziemy pompować torbiel a nie pęcherzyki”. Może skonsultuj to jeszcze raz z lekarzem? Wahałabym się tak jak Ty.Kiedy dowiedziałam się, że od przyszłego cyklu mam brać clo i duphaston po owu ucieszyłam się ale teraz zastanawiam się czy wgl wskazana jest stymulacja przy torbieli endometrialnej (1,5mm), która jestem "szczęśliwa" posiadaczka?
W najgorszym momencie przekroczyłam 100. Teraz u diabetyka 92.Troche jakbym czytała o sobie ... jeszcze 3 lata temu ważyłam 63kg przy 175 cm... w 3 lata 17kg na plusie... ale u mnie to zmiana pracy na siedzącą biurowa zamiast 8h na nogach plus przeprowadzka do Hiszpanii i tutejsze jedzenie...
jeśli to nie zbyt prywatne pytanie to ile ważysz ze mówisz że to już nadwagą? Moze nie jest aż tak źle?