@pluto_nova coś tam widać, trzymam kciuki
reklama
@pluto_nova a nie pomyślałaś by nasikać na test?
pluto_nova
Moderator
Nie mam aktualnie na stanie, a czekam na wynik bety, więc nie będę siurać@pluto_nova a nie pomyślałaś by nasikać na test?
Ja bym nasikała od razu po wizycieNie mam aktualnie na stanie, a czekam na wynik bety, więc nie będę siurać
kuleczka.30
Fanka BB :)
nie jestem zbyt aktywna na staraczkach ale tak mnie zaciekawiła Twoja historia, że muszę Ci napisać, że cholernie czekam na dalszy rozwój sytuacjiHejka dziewczyny! W nocy o 3 się obudziłam i nie mogłam spać - za dużo wrażeń wczoraj chyba Byłam wczoraj w labie i zrobiłam betę, wynik dzisiaj, ale z tego wszystkiego zapomnialam zapytać kiedy sprawdzać Myślałam, że wczoraj wstawiłam zdjęcie niezidentyfikowanego obiektu w mym ciele, ale widzę że nie, więc nadrabiam. Oglądajcie obcego
i mega trzymam kciuki! normalnie akcja jak z filmu!
pluto_nova
Moderator
po wizycie to ja leciałam do otwartego labu Byłam później w rossmanie i przez chwilę pomyślałam, żeby kupić test, ale to wszystko jest dla mnie tak nieprawdopodobne, że stwierdziłam, że nie będę bez sensu kupować testu, jak zrobiłam betę Najlepsze jest to jak widzę jak ktoś Ci do głowy coś włoży, starasz się nie myśleć o tym, a mimo wszystko nagle czujesz ból brzucha na @ którego wcześniej nie czułaś i piersi tak jakoś mocniej bolą... Zwariuję chyba Wyników jeszcze nie ma...Ja bym nasikała od razu po wizycie
pluto_nova
Moderator
ładna telenowela co?nie jestem zbyt aktywna na staraczkach ale tak mnie zaciekawiła Twoja historia, że muszę Ci napisać, że cholernie czekam na dalszy rozwój sytuacji
i mega trzymam kciuki! normalnie akcja jak z filmu!
olka11135
ładna telenowela co?
Teraz wszystkie będą tutaj czekały jak na szpilkach na tę betę
K
Katijah
Gość
Też czekam na ten cud naturyładna telenowela co?
reklama
Milkaaa92
My przez ostatnie pare miesiecy prób praktykowaliśmy średnio co drugi dzień, w ostatnim cyklu- jak się okazało udanym próbowaliśmy codziennie przez 3 dni od momentu pozytywnego testu LH. I się udało powodzenia!A powiedzcie mi jak to w końcu jest z tymi przytulankami? Powinno się czekać co drugi dzien ? Bo tyle jest opini
Podziel się: