reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja właśnie zakończyłam produkcję likieru słony karmel - aktualnie się studzi 😎 Nie ma to jak zapach gorącej wódki 😂😂😂

Załączniki

• IMG_20211016_203247.jpg
    IMG_20211016_203247.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 73
Hej dziewczyny, sorki, że tak wbijam, ale kolejny raz mam niemiłą sytuację z lekarką i szukam pilnie nowego gina... Pamiętam, że któraś z Was kiedyś polecała ginekologa ze Swarzędza albo okolic (coś mi się kojarzy, że to była @Zazuu, możliwe to?). Będę wdzięczna za namiary do Waszych lekarzy gdzieś na trasie Poznań - Września <3
Ja polecam dr Barlik :)

Jesze jedna noc (mam nadzieję) i do domu. Wczoraj spadł mi kamień z serca. Wszystko bylo ok, wieczorem znowu krew, nie jakoś dużo ale więcej niż zwykle. Mam rano i i wieczorem tylko (rano biorę magnez i progesteron podwojne dawki), wieczorem zastryk przeciwzakrzepowy. I zauważyłam, że wlasnie ok 2h po nim coś się znaczyna dziac. Niedługo kolejne UGG. Trzymajcie kciuki!

reklama
Może.
A jaki progesteron dostajesz?
Jest kilka wątki u o ciążach pozamacicznych możesz tam poczytać historie dziewczyn i możesz iść na wątek dla mamuś na pewno dostaniesz tam więcej podpowiedzi i historii
Biorę Utrogest 100 2tabl rano i 2 wieczorem. Od 2 dni zastrzyki przeciwzakrzepowe, gdzie tak naprawdę nie jestem przywiązana do łóżka. Dziękuję za wskazówkinco do wątkow, może lepiej na razie odczekać i się nie stresować albo szukać dziury w całym.

Do góry