reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej, dziś 4dc, krwawienie trwało dwa dni, teraz sporadycznie lekkie krwawienie. Zastanawiam się czy ten krótki okres ma jakiś wpływ? Aktualnie mam dużo śluzu, płodnego? I najchętniej nie wchodziłabym z męża… ot taka przypadłość. W płodne potwierdzone monitoringiem zazwyczaj Sahara.

emoji3064.png

Niech to będzie ostatni cykl!
No wiesz... Jakby mi się teraz udało, to termin bym miała na lipiec, a w lipcu mam wesele kuzyna na mazurach więc średnio mi pasuje... 😂 A tak na poważnie to odpowiem standardowym tekstem, gdy pytają Nas kiedy dzieciaka sobie zrobimy: "Jak Bozia da..." 😂 Dzięki 😘
Ale tylko czujesz czy nadjechała? [emoji16]
Rozgościła się e najlepsze 😝 U mnie nie ma plamień, @ wjeżdża z impetem 😂 Wyznaje zasadę, albo grubo, albo wcale 😂

Hej dziewczyny ! U mnie tez wczoraj cały dzień 28dc plamienia jasnoróżowe ze śluzem albo czysto, wieczorem zaczęło się delikatne krwawienie i trwa nadal wiec kolejny cykl nie udany. Zaczynamy od nowa. Ja już nawet nie płacze bo nie mam sił 😓

No wiesz... Jakby mi się teraz udało, to termin bym miała na lipiec, a w lipcu mam wesele kuzyna na mazurach więc średnio mi pasuje... 😂 A tak na poważnie to odpowiem standardowym tekstem, gdy pytają Nas kiedy dzieciaka sobie zrobimy: "Jak Bozia da..." 😂 Dzięki 😘

Rozgościła się e najlepsze 😝 U mnie nie ma plamień, @ wjeżdża z impetem 😂 Wyznaje zasadę, albo grubo, albo wcale 😂
Też bym chciała, żeby się u mnie rozgościła na dobre,psychicznie trochę już mnie to męczy i lekarze też mają gdzieś. Na razie nie wiadomo co się dzieje. Dzisiaj 30dc a ja tylko z rana przy siku krwawie. Miesiaczka zawsze z bólem nie do zniesienia. Testy pozytywne, z bety wyszła ciąża i podejrzenia pozamacicznej (gdzie jeszcze nic nie widać). Zwariować idzie

bez sensu, ze przylazla, ale przynamniej nie pozostawia złudzeń. Do dupy 🥺

reklama
Do góry