lady_in_blue
Fanka BB :)
Zapytałaś o to czy słyszałyśmy, dlatego odpisałamOj mi też czasem się zdarzyło zasnąć po bez wizyty w toalecie i nie miałam infekcji.
Ja tam zamierzam przetestować ta metoda, nawet jak mam mieć infekcje, jeśli to miałoby pomocz resztą nikt nie karze trzymać kubeczka całą noc, tylko tak jak przy okresie, dziewczyny przecież też stosują do okresu, tak samo jak tampony, też się robią infekcje od tego.
Z resztą jeden gin ogólnie mówi, że te infekcje, to są i ich nie ma, nie da się tak zawsze utrzymać odpowiedniej biocenozy tam, bo to ma wpływ dużo czynników na to. Z reszta nasze babki, nie chodziły po ginekologach z infekcjami, zawsze mnie to zastanawia jak to było, że wtedy było ok, a teraz taki szal wokoło tego![]()
Druga sprawa, żadne badania nie wykazały, że takie coś albo trzymanie nóg w górze po stosunku ma większą skuteczność. Generalnie większość kobiet zachodzi w ciążę w czasie roku współżycia bez zabezpieczenia - część z nich spróbuje patentu z kubeczkiem / tamponem i zajdzie w ciążę. Będą to polecać ale bez tego też by pewnie zaszły