reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Witam w 18dc, owulacja powinna być 20dc, posiłkuje się testami owu. Wstawię zdjęcie, ale zauważyłam od jakiegoś czasu, że nie mam w ogóle płodnego śluzu. Od 2 miesięcy pije olej z wiesiołka, ale nie zauważyłam różnicy.
Test wyżej jest z 17dc, niżej z dzisiaj tj. 18dc
No to jest szansa ze jutro wyjdzie Ci pozytyw :)
Trzymam kciuki.
Ps. Używam tych samych testów i zastanawiam się jak to możliwe ze u mnie kreska kontrolna jest ze dwa razy ciemniejsza. Ciekawe.

reklama
Hej dziewczyny.
Mam takie pytanie odnośnie suplementów metylowanych. Biorę kwas foliowy, wot b6, B12, Wit D3 z firmy SWANSON.
Mam mutacje MTHFR. Szukam tych witamin metylowanych w jednej kapsułce bo męczy mnie zamawianie i łykanie kilka tabletek dziennie 🙉
Z góry dziękuję za wszytskie odpowiedzi lub przekierowanie do wątku 'w temacie'❣️

Hej dziewczyny.
Mam takie pytanie odnośnie suplementów metylowanych. Biorę kwas foliowy, wot b6, B12, Wit D3 z firmy SWANSON.
Mam mutacje MTHFR. Szukam tych witamin metylowanych w jednej kapsułce bo męczy mnie zamawianie i łykanie kilka tabletek dziennie 🙉
Z góry dziękuję za wszytskie odpowiedzi lub przekierowanie do wątku 'w temacie'❣️
Ja tez przyłącze się do pytania.
Sama biorę metylowany kwas - actifolin
A b12- z Naturell metylowana b12

Sama wyszła mi b12- ponad 600,lecz jednak jak zrobiłam homocysteine itd Mcv powiększone czyli niestety b12 się gromadziła a nie wchłaniała

Ja tez przyłącze się do pytania.
Sama biorę metylowany kwas - actifolin
A b12- z Naturell metylowana b12

Sama wyszła mi b12- ponad 600,lecz jednak jak zrobiłam homocysteine itd Mcv powiększone czyli niestety b12 się gromadziła a nie wchłaniała
Ja też biorę ze względu na zbicie Homocysteiny. Już mi ładnie spadła do 8. Ale rok temu zaszłam w ciążę z homocysteiną ponad 13....niestety serduszko przestało bić

Hej ✋🏼 Ja mam pytanie do dziewczyn ktore sa stymulowane purogen + Ovitrelle. Ile płacilyscie za te leki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zrób sobie drożność jajowodów, zwłaszcza przed inseminacja, bez to wróżenie z kart i dziwne, że lekarz nie zrobił tak podstawowego badania przed inseminacja, tylko zakłada na ślepo, że nie warto. 🤷
Ale ja miałam badanie drożności już robione i wyszło że prawy niedrożny, ale opis tego badania się nie podoba temu nowemu ginowi i dlatego mówi, że nie dowierza

U mnie ovitrelle trzymało się 8dni. Sprawdzałam testami właśnie i podobne kreski miałam. Więc lepiej poczekaj i wybierz się na badanie krwi. Powodzenia 🤗
Dziewczyny wczoraj znów robiłam test i wyszedł tak. Jest cień drugiej kreski. Na zdjęciu nie widać tak jak na żywo, ale coś widać. Co sądzicie? Idę we wtorek na betę.

Załączniki

• IMG_20210704_212107.jpg
    IMG_20210704_212107.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 158
Hej, nie udzielam się za bardzo ale dużo czytam ;) , ogólnie sprawa wygląda tak do @ zostały u mnie 2 dni dzisiaj z rana czułam że przyjdzie wcześniej czyli już dziś lecz było tylko delikatne różowawe zaplamienie i tylko raz, od południa już czułam się normalnie jakby miała jednak nie przyjść jedynie od wieczora lekko pobolewa głowa, jak myślicie jeszcze przyjdzie czy może już nie? xD

reklama
Dziewczyny, miałam w piątek 02.07 owulacje, czy jeżeli dzisiaj zrobię badanie progesteronu to czy mi coś już wykaże czy to będzie za szybko??

Do góry