coca
Fanka BB :)
Hormony chyba mi szaleją, chyba nie doszły do siebie jeszcze po wyjeciu spirali.
Brak objawów 4 dni przed okresem to raczej nie jest oznaka szalejących hormonów [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hormony chyba mi szaleją, chyba nie doszły do siebie jeszcze po wyjeciu spirali.
Ja w poprzednich ciążach nie miałam problemu, tylko potem przy jakichkolwiek grubszych badaniach, po poronieniu, przy amniopunkcji dostawałam immunoglobuline.U mnie odwrotnie, ja 0rh-, mąż 0rh+.
I chętnie się dokształcę w tym temacie [emoji4]
Nie wiem jaka dokładnie sytuacja, ale jeśli spodziewasz się, ze mogło się udać zaciążyć to może plamienie implatacyjne? U mnie tak wyglądało [emoji846]Kolejny update plamienie ustało było go jedynie tyle co na papierze ciutka ciutka ze śluzem. Bolące sutki I brak jakichkolwiek oznak okresu. A ma przyjść w sobotę ... hmmm coś czuję ze to nie ciaza a hormony. Dziewczyny jakie badania wykonać?
Poczekaj do początku cyklu i jesli czujesz potrzebę, a nie robiłaś wcześniej to zrób podstawowe w 3-5dc, chyba @podroz.w.nieznane kiedys tu zamieszczała fajna wyklejkę. A najlepiej to udaj się do gina, opisz objawy i on Cię pokieruje dalejKolejny update plamienie ustało było go jedynie tyle co na papierze ciutka ciutka ze śluzem. Bolące sutki I brak jakichkolwiek oznak okresu. A ma przyjść w sobotę ... hmmm coś czuję ze to nie ciaza a hormony. Dziewczyny jakie badania wykonać?
Jestesmy chyba na podobnym „etapie”Jestem po monitoringu, ciałko żółte jest, endo 14 mm i teraz czekać na rozwój sytuacji. Czuję taki tępy bol podbrzusze, nie nastawiam się, chociaż to ciężkie, ale mojemotto w tym cyklu to "nie ten cykl to następny"
Moze to byc inplantacjia, czesto występuje w dniu spodziewanej @ i niekiedy jest mylona z miesiaczka wlasnie. Idz na betę, bedziesz miala jasności trzymam kciukiHej, wczoraj i dzisiaj testowane i druga kreska jaśniejsza, ale widoczna. Jutro chcę iść na betę. Od kilku dni takie dziwne uczucie w podbrzuszu, trochę inne jak na okres, ale podobnie. Raczej nic innego z objawów poza tym że czasem miałam takie uczucie mdłości, ale delikatne, czasem zdarzało się też przed okresem. Teraz trochę się zaniepokoiłam bo dzisiaj/jutro jest dzień spodziewanej miesiączki, a teraz na wieczór zobaczyłam u siebie różowy śluz.... Może zagnieżdżanie ale myślałam że to jest kilka dni wcześniej, a nie w dzień okresu.
Oby, dziękujęMoze to byc inplantacjia, czesto występuje w dniu spodziewanej @ i niekiedy jest mylona z miesiaczka wlasnie. Idz na betę, bedziesz miala jasności trzymam kciuki
Moze to byc inplantacjia, czesto występuje w dniu spodziewanej @ i niekiedy jest mylona z miesiaczka wlasnie. Idz na betę, bedziesz miala jasności trzymam kciuki
Moze to byc inplantacjia, czesto występuje w dniu spodziewanej @ i niekiedy jest mylona z miesiaczka wlasnie. Idz na betę, bedziesz miala jasności trzymam kciuki
A to nie jest tak, że skoro testy wychodzą pozytywne to implantacja już była?