Nutka9
Zaangażowana w BB
Glukoza 75 normy (74-106)A jakie już badania robiłaś?
Tsh 1,257 normy (0,35-4,94)
Ft4 0,96 (0,7-1,48)
Progesteron w 21 dc 15,2 (1,2-15,9)
Prolaktyna w 21dc 14,94 (5,18-26,53)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Glukoza 75 normy (74-106)A jakie już badania robiłaś?
Glukoza 75 normy (74-106)
Tsh 1,257 normy (0,35-4,94)
Ft4 0,96 (0,7-1,48)
Progesteron w 21 dc 15,2 (1,2-15,9)
Prolaktyna w 21dc 14,94 (5,18-26,53)
Cześć! Opowiedz coś więcej o sobie, o was, ile macie lat, ile się już staracie itpDzień dobry jestem tu nową. Staramy się z mężem o dziecko,mam nadzieję że nam się uda pozdrawiam
Cześć, miło że do Nas wpadłaś, oby nie na długoDzień dobry jestem tu nową. Staramy się z mężem o dziecko,mam nadzieję że nam się uda pozdrawiam
Dziękuję Ci za odp. Właśnie wiem, że wyniki mam książkowe dlatego nie wiem gdzie szukać przyczyny.Wszystkie wyniki ideolo, ale trochę jeszcze tych badań jest do zrobienia[emoji28]
Zaraz poszukam listy i Ci wrzucę
Edit: to są badania podstawowe, większość z nich robi się pomiędzy 3 a 5 dc.
Fsh
Lh
Amh
Estradiol
Prolaktyna
Testosteron
Dhea
Androstendion
TSH, T4, T3, FT4, FT3
Do tego dobrze jest zrobić hemoglobine glikowana, homocysteine, wit b12, witaminę D, kwas foliowy
Nie wiem czy o czymś nie zapomniałam[emoji848][emoji3166]
Pamiętam jak pierwszy raz mi tak dziewczyny napisały po moim pierwszym poście i pomyślałam wtf, dlaczego już mnie wyganiająCześć, miło że do Nas wpadłaś, oby nie na długo
Dziękuję Ci za odp. Właśnie wiem, że wyniki mam książkowe dlatego nie wiem gdzie szukać przyczyny.
Jak tylko dostanę @ to lecę zrobić te badania co podalas [emoji4]
Hmm,głupio tak jakoś pisać ja 37 mąż 47 lat.Cześć! Opowiedz coś więcej o sobie, o was, ile macie lat, ile się już staracie itp
Szczerze też mam taką nadziejęPamiętam jak pierwszy raz mi tak dziewczyny napisały po moim pierwszym poście i pomyślałam wtf, dlaczego już mnie wyganiają
A jeszcze takie mam pytanie z innej beczki. Dziewczyny macie jakies sprawdzone sposoby na wypadanie wlosow? Ja to zaraz łysa bede tak mi wypadając. Olejowanie, wcierki maski odżywki szampony to juz przerobiłam i nic nie pomaga