reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Staram się od wczoraj nadrobić wątek, ale tyle się u Was dzieje, że nie jest to proste 😅
Ja jestem po wizycie u gina. Moje jajniki "budzą się" po odstawieniu tabletek. Ponoć moje karmienie piersią nie powinno być przeszkodą, bo już widać rosnące pęcherzyki ❤️ Strasznie się bałam, że będę musiała odstawić synka, żeby starać się o rodzeństwo, więc ogarnie się cieszę z tej wiadomości! To była moja pierwsza wizyta, ale myślę, że już zostanę u tej ginekolog. Bardzo miła i odpowiedziała na wszystkie moje pytania, mówiłam jej też o komplikacjach w poprzedniej ciąży i poświęciła sporo czasu na rozmowę o tym, uspokoiła mnie i wzbudziła zaufanie, a bardzo tego potrzebuje po przejściach w pierwszej ciąży.
Ciesze się ze wizyta poszła po Twojej myśli 🥰 powodzenia w staraniach 😊

reklama
Staram się od wczoraj nadrobić wątek, ale tyle się u Was dzieje, że nie jest to proste [emoji28]
Ja jestem po wizycie u gina. Moje jajniki "budzą się" po odstawieniu tabletek. Ponoć moje karmienie piersią nie powinno być przeszkodą, bo już widać rosnące pęcherzyki [emoji3590] Strasznie się bałam, że będę musiała odstawić synka, żeby starać się o rodzeństwo, więc ogarnie się cieszę z tej wiadomości! To była moja pierwsza wizyta, ale myślę, że już zostanę u tej ginekolog. Bardzo miła i odpowiedziała na wszystkie moje pytania, mówiłam jej też o komplikacjach w poprzedniej ciąży i poświęciła sporo czasu na rozmowę o tym, uspokoiła mnie i wzbudziła zaufanie, a bardzo tego potrzebuje po przejściach w pierwszej ciąży.
Teraz pozostaje nam trzymać kciuki za Ciebie, oby szybko się udało. Zaraz po odstawieniu leków często zdarza się ciąża mnoga [emoji16] także tego.... [emoji16]

Cześć dziewczyny jetem po becie i potwierdzone jestem w ciąży!!! Tylko beta strasznie mała... I się zastanawiam czy wszystko jest ok według moich obliczeń 4 tydzień się zaczął..
Myśl pozytywnie 😍 gratulacje!
Dlatego ja bety nie robie bo bym ciągle się martwiła... zrobiłam 2 testy, kreseczka już fajna ciemna i teraz czekam na poniedziałek aby zapisać się do gin. 😊

Myśl pozytywnie 😍 gratulacje!
Dlatego ja bety nie robie bo bym ciągle się martwiła... zrobiłam 2 testy, kreseczka już fajna ciemna i teraz czekam na poniedziałek aby zapisać się do gin. 😊
Dzięki pocieszyliście mnie, nie mniej jednak idę dzisiaj do ginekologa żeby rozwiała mi pewne wątpliwości, zrobiłam tsh i wyszło 3,022... Zdecydowanie za duże jak na 1 trymestr mam nadzieję że przepisze mi euthyrox 😊

Dzięki pocieszyliście mnie, nie mniej jednak idę dzisiaj do ginekologa żeby rozwiała mi pewne wątpliwości, zrobiłam tsh i wyszło 3,022... Zdecydowanie za duże jak na 1 trymestr mam nadzieję że przepisze mi euthyrox 😊
Pewnie, idz do ginekologa, porozmawiaj 😊 wydaje mi się ze przepisze ci jakas dawkę na zbicie tsh. 😊

J
Hej dziewczyny, dziś jestem 10 dpo. Ovu potwierdzona na monitoringu i badaniem proga 😊 dostałam na wszelki wypadek (2 cb) proga w tabletkach do połykania 1x1 do 25 dc. Wczoraj planowo wzięłam ostatnia tabletke wieczorem. A dzisiaj rano widzę na papierze śluz w kolorze kawy z dużą ilością mleka 😬 badałam szyjkę i jest nisko, i całkowicie zamknięta, przed @ zwykle wyczuwam ze jest delikatnie "uchylona" i ten śluz 0 krwi nawet w środku, co zwykle miałam już śladowe ilości w środku. Nie wiem czy robić sobie jeszcze nadzieję i czy ten prog po prostu wywołał mi wcześniej @. Miała któras z Was cos takiego?
Hej :) witaj :) czesc:) u mnie dziś 12dpo. Z ta szyjka macicy.... badasz ja regularnie ?

Teraz pozostaje nam trzymać kciuki za Ciebie, oby szybko się udało. Zaraz po odstawieniu leków często zdarza się ciąża mnoga [emoji16] także tego.... [emoji16]
Ciąża mnoga częściej się zdarza chyba po tabletkach dwuskładnikowych, a ja brałam jednoskładnikowe, które działają trochę inaczej. Ale nie miałabym nic przeciwko 😅

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 ja trochę odżyłam i nawet jestem pozytywnie nastawiona mimo że to 25dc a ja wiem, że czekam już tylko na @ ale jak to mówią kolejny cykl kolejne szanse więc cieszę się na niego, będzie to cykl stymulowany clostilbegytem 😁Myślicie, że jest jakaś szansa na powodzenie z tym lekiem? Piszcie co u Was 💛

reklama
Do góry