reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Masz dalej jakieś bóle? Ja już nic kompletnie ☹️ coś czuję że i tak nizlc z tego, i się zastanawiam czy jest szansa nie zajść w ciążę przy idealnej książkowej owulacji... Przychodzi mi do głowy jedynie niedrożność ale na razie owulacje miałam 2 razy pod rząd z lewgo jajnika być może jeszcze jest szansa na prawy ☹️
Ja mam owu caly czas z lewego jajnika a oba zdrowe, ginek mowi ze taka moja natura 🤷🏻‍♀️

Ciężko mi rzucić... Ale póki ciazy nie ma to nie mam tego problemu. Jak w lutym były dwie kreski to ostatni papieros i cała paczka poszła do kosza, a że się nie udało to wróciłam znowu :D
Z nałogami to czasami chyba jest odwrotnie, nakazuje się mężczyznom odstawienie używek a mój sąsiad nie ma dnia żeby był trzeźwy a w pierwszym cyklu syna zrobili

Ciężko mi rzucić... Ale póki ciazy nie ma to nie mam tego problemu. Jak w lutym były dwie kreski to ostatni papieros i cała paczka poszła do kosza, a że się nie udało to wróciłam znowu :D
Dokladnie. Nie dajmy sie tez zwariowac. Wszystko jest dla ludzi uwazam :)

Tak czytam Wasze posty dziewczyny i widze ze duzo z Was zaczelo starania początkiem roku ;) ja to przy niektorych juz dinozaur 😏
Starania zaczelismy w lipcu 2019 i do niej pory nic 🤷🏻‍♀️ Co prawda pierwszy ginek do ktorego chodziłam mowil bez badan ze wszystko Ok i robic, po roku nieudanych prób zmieniłam lekarza. W listopadzie w tamtym roku zaczelam badania, mnostwo badan ja i moj maz. Wiec teraz przynamniej wiemy na czym stoimy. Jesli w tym cyklu sie nie uda to monitorowanie od następnego, zastrzyki w brzuch i tak przez 3 cykle. Pozniej in vitro jesli sie nie uda . Boje sie strasznie in vitro. Pozdrawiam Was wszystkie i zycze 2 kresek ❤️ Jestesmy w tym razem dziewczyny ❤️

reklama
Do góry