reklama
Cześć. Mam pytanie , otóż wczoraj rano robiłam bobo test płytkowy i wyszła blada druga kreska ale widać ją było bez dopatrywania się i wyszła praktycznie od razu po zakropleniu na test. Dziś znowu robiłam test tylko z innej firmy i negatyw jutro mam mieć planowana @ . Któremu testowi mam wierzyć ?? Bo już sama zgłupiałam .
paula.
Fanka BB :)
Chyba kupiłabym trzeci test dla pewności albo poszła na betę, inaczej chyba nie sprawdzisz chyba ze dasz radę teraz spokojnie czekać na okres ale ja bym nie dałaCześć. Mam pytanie , otóż wczoraj rano robiłam bobo test płytkowy i wyszła blada druga kreska ale widać ją było bez dopatrywania się i wyszła praktycznie od razu po zakropleniu na test. Dziś znowu robiłam test tylko z innej firmy i negatyw jutro mam mieć planowana @ . Któremu testowi mam wierzyć ?? Bo już sama zgłupiałam .
No właśnie siedzę jak na szpilkach . Miałam nadzieję że dziś ranny test pokaże ładniejsza kreskę a tu nic. Kupię test i zrobię jutro. Chyba że ten bobo test był jakiś wybrakowany. Miałyście może taką sytuację i była ciąża ?Chyba kupiłabym trzeci test dla pewności albo poszła na betę, inaczej chyba nie sprawdzisz chyba ze dasz radę teraz spokojnie czekać na okres ale ja bym nie dała
paula.
Fanka BB :)
Ostatnio miałam tak ze zrobiłam test w dniu spodziewanej @ i wyszedł negatywny a tydzień później zrobiłam 2 kolejne testy i były pozytywne. Tak naprawdę to różnie może byćNo właśnie siedzę jak na szpilkach . Miałam nadzieję że dziś ranny test pokaże ładniejsza kreskę a tu nic. Kupię test i zrobię jutro. Chyba że ten bobo test był jakiś wybrakowany. Miałyście może taką sytuację i była ciąża ?
Kropka29
Moderator
Zobaczcie ile orzechy brazylijskie maja selenu
sa mega zdrowe
Właśnie głównie ze względu na selen są one polecane na płodność
L
Ladycarooo
Gość
Tak, Selen i cynk są mega ważne przy produkcji zdrowych plemnikówZobaczcie ile orzechy brazylijskie maja selenu
sa mega zdrowe
L
Ladycarooo
Gość
No cóż, chyba tylko beta rozwieje teraz Twoję wątpliwości.Cześć. Mam pytanie , otóż wczoraj rano robiłam bobo test płytkowy i wyszła blada druga kreska ale widać ją było bez dopatrywania się i wyszła praktycznie od razu po zakropleniu na test. Dziś znowu robiłam test tylko z innej firmy i negatyw jutro mam mieć planowana @ . Któremu testowi mam wierzyć ?? Bo już sama zgłupiałam .
reklama
L
Ladycarooo
Gość
Jeśli chodzi o zdrowe plemniki i komórki jajowe to bardzo ważne są antyoksydanty, ponieważ komórki rozrodcze są podatne na wolne rodniki. Myślę, ze warto poczytać i włączyć do diety. Mój Mąż mówi, ze jestem antyoksydacyjnym freakiem
Podziel się: