reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Zobaczcie ile orzechy brazylijskie maja selenu😲
sa mega zdrowe

Załączniki

• 5D8DB84D-72F3-4181-B731-10100AFF0868.png
    5D8DB84D-72F3-4181-B731-10100AFF0868.png
    359 KB · Wyświetleń: 80
Cześć. Mam pytanie , otóż wczoraj rano robiłam bobo test płytkowy i wyszła blada druga kreska ale widać ją było bez dopatrywania się i wyszła praktycznie od razu po zakropleniu na test. Dziś znowu robiłam test tylko z innej firmy i negatyw :( jutro mam mieć planowana @ . Któremu testowi mam wierzyć ?? Bo już sama zgłupiałam .

Cześć. Mam pytanie , otóż wczoraj rano robiłam bobo test płytkowy i wyszła blada druga kreska ale widać ją było bez dopatrywania się i wyszła praktycznie od razu po zakropleniu na test. Dziś znowu robiłam test tylko z innej firmy i negatyw :( jutro mam mieć planowana @ . Któremu testowi mam wierzyć ?? Bo już sama zgłupiałam .
Chyba kupiłabym trzeci test dla pewności albo poszła na betę, inaczej chyba nie sprawdzisz :) chyba ze dasz radę teraz spokojnie czekać na okres ale ja bym nie dała 😅

Chyba kupiłabym trzeci test dla pewności albo poszła na betę, inaczej chyba nie sprawdzisz :) chyba ze dasz radę teraz spokojnie czekać na okres ale ja bym nie dała 😅
No właśnie siedzę jak na szpilkach . Miałam nadzieję że dziś ranny test pokaże ładniejsza kreskę a tu nic. Kupię test i zrobię jutro. Chyba że ten bobo test był jakiś wybrakowany. Miałyście może taką sytuację i była ciąża ?

No właśnie siedzę jak na szpilkach . Miałam nadzieję że dziś ranny test pokaże ładniejsza kreskę a tu nic. Kupię test i zrobię jutro. Chyba że ten bobo test był jakiś wybrakowany. Miałyście może taką sytuację i była ciąża ?
Ostatnio miałam tak ze zrobiłam test w dniu spodziewanej @ i wyszedł negatywny a tydzień później zrobiłam 2 kolejne testy i były pozytywne. Tak naprawdę to różnie może być :)

No cóż, chyba tylko beta rozwieje teraz Twoję wątpliwości. :)

reklama
Jeśli chodzi o zdrowe plemniki i komórki jajowe to bardzo ważne są antyoksydanty, ponieważ komórki rozrodcze są podatne na wolne rodniki. Myślę, ze warto poczytać i włączyć do diety. Mój Mąż mówi, ze jestem antyoksydacyjnym freakiem :D

Do góry