angeliskax
Moderator
Gratuluje Kochana!!Cześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje Kochana!!Cześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
To ja mojemu mezowi robilam teraz prsez 3 tyg zastrzyki...Jezu myslalam, ze zwariujeja przy złamanej nodze codziennie w brzuch zastrzyk musiałam robić sobie i zawsze wybierałam miejsce a kiedy igle miałam wsadzić to wzrok do góry bo bym nie dała rady
ja wczoraj robiłam i było już biało, wiec u mnie ovitrelle na pewno już nie ma. Mam nadzieje, ze za kilka dni jednak będą dwie kreskio widzisz, bardzo mi pomogłaś, dziękuję. Czyli u mnie jeszcze ta cholera ovitrelle siedzi ewidentnie. Ciekawe kiedy się ewakuuje i będę mogła zatestować żeby było wiarygodnie
A ile procent ft4 miałaś?Bylam dzisnu endokrynologa dostalam 75 euthyrox mam brac pół tabletki,na zbicie tsh troche mnie uspokoila kobieta[emoji16]powiedziała ze ft4 jest ważniejsze a je mam w miare i żeby się nie stresowac tylko działać i juz
a który dzien cyklu?ja wczoraj robiłam i było już biało, wiec u mnie ovitrelle na pewno już nie ma. Mam nadzieje, ze za kilka dni jednak będą dwie kreski
Nie wiem ile procent ale 1.37 ft4 i powiedziała ze jest okA ile procent ft4 miałaś?
Cześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
A to nie jest test owulacyjny? Na pasku jest LH?Cześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
Przeciez to test owulacyjny, tam pisze LH, gdzie masz ten drugi ciążowy test?Cześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
Cześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?