Gondzi_a
Fanka BB :)
Nie wiem czy trafieWeź nasikaj na igłę[emoji23] podobno ma się zrobić ciemna [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy trafieWeź nasikaj na igłę[emoji23] podobno ma się zrobić ciemna [emoji23][emoji23][emoji23]
Czyli że bezalkoholowe?O maryjo to jedyne wino, które można pić litrami i nie ma się po nim kaca
ja wiem!
różowy na dziewczynkę
niebieski na chłopca
no chyba że nie chcesz znać płci to na zielono
jak pisałam o tych opuchniętych nogach to sama zaczęłam się zastanawiać za czym ty tęsknisz? ja dodatkowo mam ta niewydolność szyjki przedemna niezłe wywrócenie życia do góry nogami, ja większość ciąży musze leżeć a już nie jestem sama, jeszcze nigdy nie rozstałam się z moim 1,5 rocznym dzieckiem na sama myśl że będę musiała go zostawić na tydzień żeby założyć szew na szyjkę dostaje ataku paniki, ja chyba jednak nie wiem co robię a ty? [emoji23]
Alkoholowe! Za czasów studenckich dużo się tego piłoCzyli że bezalkoholowe?
w sprzed ciazy ciuchy to ja wejde ale mam wieksze ambicje haha chce wejsc w ciuchy ze studiow i tu sie juz pojawia problem z gruba dupa i wielkimi cyckami. Tluszcz robi swoje, ale tez ciaza zmienila mi totalnie posture
jak długo brałaś dostinex?
Moją siostrę operowali na cito, litr kwi z brzucha odessali, prawie zeszła z tego świata, uratowali jej życie, sama wezwała karetkę, powiedziała że takiego bólu brzucha nigdy nie przeżyła. Testy z moczu były negatywne, a ginekolog 3dni wcześniej po USG stwierdził, że wszystko jest ok i życzy powodzenia w staraniach[emoji36] (nawet nie zlecił bety, a była ponad dwa tyg ze spóźnionym okresem i krwawiła na brazowo...) w szpitalu beta ponad 20000[emoji33]! I szczęśliwy morał z tej historii... Z jednym jajowodem zaszła w ciążę po 7mcach od zabiegu. Ma cudownego synka[emoji3590]
Dokładnie, jeden jajowod w zupełności wystarcza, na moim przykładzie. 8 marca miałam operacje a w lipcu byłam już w ciąży z córka [emoji3526] W październiku zdecydowaliśmy się na 3 dziecko i jeszcze tego samego dnia "działaliśmy" [emoji16] i tylko raz w tym cyklu (mój mąż nie jest demonem seksu, nie ma wielkich potrzeb [emoji85]) i po tym razie zaszłam, ale poroniłam.