reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Jutro dopiero zadzwonię do gina wiec może w przyszłym tygodniu będę coś wiedzieć. Ale przy infekcji bylo by jakieś pieczenie lub świad a ja nie mam nic[emoji19]

Ja tez kiedyś nie miałam żadnych objawów a jednak był grzybek. Pogadasz z ginem to się wszystko wyjaśni [emoji3526]

tu jest ten problem ze 5.01 byłam potwierdzić „końcówkę poronienia”, mówiła ze ładnie się oczyszcza itp, że tylko 2 cm zostało do oczyszczenia i przez tydzień jeszcze plamilam a ostatnie dwa dni to dosłownie jakbym @ dostała, ale nie wiem czy to możliwie :/ i dzisiaj wypadałby według jej wyliczeń 29dc, a zawsze @ jak w zegarku co 28 dni, ale nie wiem jak to teraz się ma do poronienia :/ nawet nie wiem kiedy testować, poczekać do tych 10 dni braku @ w razie czego i wtedy dopiero testować czy od razu iść do lekarza żeby zobaczył czemu nie przyszedł?
A ginka Ci nie powiedziała ze pierwsza @ po poronieniu powinna pojawić się nawet do 6 tyg? Tak szybko cykl nie wróci do normy 🤷‍♀️

wydaje mi się ze bardzo małe ale za bardzo na endo się nie znam. Wiem tylko że czerwone wytrawne wino pomaga migdały świeży ananas chyba nie pamiętam i acard. A bierzesz coś na stymulacje?
Nie biorę nic na stymulacje tak pytam bo miałam usg z powodu mega obfitych @ i wg wszystko jest inaczej, wykryto mięśniaka ale tez wspomniał że właśnie 4mm endometrium, ciekawe czy ma to jakis związek z tym że mam późne owu około 20 którego dnia

Hej dziewczyny,
Mam do Was pytanie, jakie dodatkowe badania byście poleciły,
Do tej pory miałam :
TSH, FT3, FT4, AMH, Progesteron, prolaktyna, testosteron, kreatynina, estradiol, badanie drożności jajowodów.

Na forum raz na jakiś czas pojawia się temat wrogiego sluzu, jednak nigdy mój gin o tym nie wspominał, tak samo insulinoodpprnosc o tym też nie a czy coś dodatkowo?
Ja wlasnie w tym cyklu bede miec robione badanie na wrogi sluz, dodatkowo jeszcze bede badac homocysteine, witamine d, przeciwciała przeciwplemnikowe i ANA2 i powtorka progesteronu tym razem na poczatku cyklu.

Wczesniej badalam tez czas krzepniecia krwi, poza tymi badaniami, ktore wymieniłaś i standardowo całą morfologie krwi i mocz.

reklama
Ja wlasnie w tym cyklu bede miec robione badanie na wrogi sluz, dodatkowo jeszcze bede badac homocysteine, witamine d, przeciwciała przeciwplemnikowe i ANA2 i powtorka progesteronu tym razem na poczatku cyklu.

Wczesniej badalam tez czas krzepniecia krwi, poza tymi badaniami, ktore wymieniłaś i standardowo całą morfologie krwi i mocz.
Dzięki bardzo za odpowiedz:) nawet nie słyszałam o takich badaniach no ale cóż poczytam i zrobię na własną rękę bo mój gin zbyt wiele nie daje informacji i też nie zlecał innych badań co mnie dziwi bardzo...

Do góry