Kasialucky
Fanka BB :)
Serio? Pierwsze słyszę....Też tak słyszałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio? Pierwsze słyszę....Też tak słyszałam
a mi kazał się myć. Nie mowie ze szorowac prycznicem zeby nie wypłukać nasienia, ale podmyc sie, obsuszyc, a nawet jak seks byl za hardcorowy to posmarowac clotrimazolem Widac co lekarz to inna szkoła. Mama ginekolog też chyba zaleca obmywanie okolic.a mi gin pow że po stosunku broń boże się nie podmywać. Jeśli sex jest wieczorem to umyć się następnego dnia rano
Właśniea mi kazał się myć. Nie mowie ze szorowac prycznicem zeby nie wypłukać nasienia, ale podmyc sie, obsuszyc, a nawet jak seks byl za hardcorowy to posmarowac clotrimazolem Widac co lekarz to inna szkoła. Mama ginekolog też chyba zaleca obmywanie okolic.
Ja dzis uzylam bo czulam ze jakies podraznienia po wczorajszym stosunku byly. Ale bardzo rzadko ... musi mnie coś podszczypywac.Właśnie
Chciałam zapytać czy w trakcie starań stosujecie czasami profilaktycznie maść clotrimazolum?
Nigdy nie słyszałam o tej maści ale używam żelu Fertilsafe, daje fajny poślizg i jak Nas czasem poniesie to nie mam później otarćWłaśnie
Chciałam zapytać czy w trakcie starań stosujecie czasami profilaktycznie maść clotrimazolum?
to na grzybice;p warto miec w apteczce. Kosztuje grosze, a nawet jak w diecie jest za duzo cukru, albo się pozacinasz podczas golenia to może się przyplątać piepszona candida. Chociaz odkąd nie jem antykoncepcji zapomniałam o jej istnieniu.Nigdy nie słyszałam o tej maści ale używam żelu Fertilsafe, daje fajny poślizg i jak Nas czasem poniesie to nie mam później otarć
O dobrze wiedzieć, dzięki za info, zapiszę sobieto na grzybice;p warto miec w apteczce. Kosztuje grosze, a nawet jak w diecie jest za duzo cukru, albo się pozacinasz podczas golenia to może się przyplątać piepszona candida. Chociaz odkąd nie jem antykoncepcji zapomniałam o jej istnieniu.