reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

wiesz... ja już do luxmedu nie pójde do gina..never...dokładnie rok temu w maju... zrobiła mi usg..mięśniaka wzięła za torbiel..nie wiem jak to jest możliwe.. mówię jej, że od jakiegoś czasu zaobserwowałam u siebie plamienia przed okresem a nigdy tak nie miałam, a ona na to, że to niedomoga progesteronu i , że w moim wieku ( 33 - rok temu) to normalne. Pytam ją, czy to ma jakiś wpływ w kontekście starań o dziecko, a ona na to, że nie.. żadnego. Gdybym miała taką widzę i świadomość jak teraz odnośnie niektórych kwestii w staraniach to daję słowo,że bym jej coś powiedziała...no ale.. wtedy to było początki, pierwsze kroki dosłownie. Zresztą.. na dermatologu też się przejechałam. Wolę iść do mojego doktorka, mimo,że nie jest tani i mieć świadomość, że jestem w rękach specjalisty. Także myślę, że może warto rozważyć inną opcję..chociaż dla porównania

P.S. w Luxmedzi byłam chyb au 3 lub 4 różnych ginekologów w mojej karierze i jak widać nie zostałam u żadnego...

Do góry