reklama
L
Lad
Gość
WomanLog, mam wersję PRO. Ta aplikacja jest ze mną od pierwszego telefonu z androidem.Którą aplikację bardziej polecacie Flo czy Mój kalendarzyk ?
Daraa_94
Fanka BB :)
Istnieje, ale chyba więcej dziewczyn jest na staraczki II połowa 2020 roku
Czesc dziewczyny , jestem tu nowa czy forum jeszcze istnieje ? dzieki za odp pozdrawiam
Aga wrócę do temu i co robiłaś komórki nk?Mi dzisiaj lekarka zleciła d3, b12, mutacja genu protrombiny, mthfr, homocysteine, białko c i s i komórki nk
Napiszę wam dobrą radę. Zacznijcie od dokładnych badań, jak już będziecie wiedziały na czym polega wasz problem to po kolei trzeba się za siebie wziąć. Jeżeli wszystko na badaniach jest ok, to tym bardziej zaczynamy poniższy protokół. Nie bójcie się! Polecam książki: wylecz się sam, pocztajcie o dr Paulingu i jego badaniach nad wit C u kobiet w ciąży. Ja polecam jak poniżej, sama też to stosuję i mam się swietnie. 1. Dieta dr Dąbrowskiej najlepiej 21 dni, mam dużo koleżanek które ze względu na choroby autoimmunologiczne nie mogły zajść w ciążę, pierwszy krok to oczyszczenie organizmu. Potem odpowiednie wychodzenie i dalej utrzymywanie zbilansowanej diety. Po 3 nie bójcie się witamin i minerałów!!! Wbrew to co podają lekarze, żeby się nie suplementować to jest to ściema. Sama przed zajściem w ciąże skomplementowałam płyn lugola (tak, jeszcze taz tak !) W czasie ciązy też biorę Moja mama z nadczynnościa też bierze i to 10 kropli dziennie. Są lekarze, ale jest ich bardzo mało którzy leczą w ten sposób choroby tarczycy.. Zaczynamy od 1 kropli stopniowo zwiększając do 10 (rozpuszczamy w wodzie i pijemy) Gdy pojawią się objawy usuwania bromu z organizmu (to jest normalne, to po prostu należy pić dodatkowo wodę z solą kamienną kłodawską) i zmniejszyć ilość płynu lugola. Obowiązkowo przy suplementacji jodem trzeba brać selen 200 mikrogramów. Polecam brać też witaminę D (4000-10000 jednostek), witaminę K, witaminę E, betakaroten. Dobry zestaw witamin B-complex (B right np. polecany jest przez lekarzy!), dodatkowo DHA i EPA ja sama borę kenaya duża dawka Polecam kąpiele w siarczanie magnezu i chlorku magnezu + dodatkowo maglek. Plus jeszcze cynk i witamina C (może być kwas askorbinowy). Dzienna dawka zalecana dziennie to ok 6 g w podzielonych partiach na dzień. Codziennie picie pokrzywy (ja sama zbieram i suszę), pastę budwingową (zmiksowany olej lniany z serem białym, soki z marchwi z dodatkiem wit C. Jak taka kuracja wam nie pomoże to się poddaję Najpierw trzeba odpowiednio przygotować, oczyścić organizm, a potem się starać o dziecko. Wasz partner też powinien dbać o siebie i plemniki (bardzo ważny jest cynk w tym przypadku). A potem gdy już zajdziecie to kontynuować dobre zwyczaje.
Sarciasta
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny moze zaczne od poczatku ... z moim sataram sie od marca , w lipcu okazalo sie ze tarczyca na poziomie 3.900 .. endokrynolog leki witaminy .. po miesiacu spadlo na 1.340 takzw wynik piekny. biore eutyrox 50 mg ... 26 sierpnia miesiaczka cykle regularne co 25 26 dni . 5 , 6 i 7 wrzesien wspolzycie. 8 najprawdopodbniejej owulacja bo straszny bol jajnikow w pracy . wiem ze jestem glupia ale test zrobilam w piatek czyt. wczoraj z rana wrocilam z pracy patrze a tam 2 kreski !! w zycii taki mi nie wyszedl dzis z rana beta... mniej niz <1.2 o co tu chodzi zalaczam fote . dzieki za jakiwkolwiek wskazowki
Załączniki
reklama
Czesc dziewczyny moze zaczne od poczatku ... z moim sataram sie od marca , w lipcu okazalo sie ze tarczyca na poziomie 3.900 .. endokrynolog leki witaminy .. po miesiacu spadlo na 1.340 takzw wynik piekny. biore eutyrox 50 mg ... 26 sierpnia miesiaczka cykle regularne co 25 26 dni . 5 , 6 i 7 wrzesien wspolzycie. 8 najprawdopodbniejej owulacja bo straszny bol jajnikow w pracy . wiem ze jestem glupia ale test zrobilam w piatek czyt. wczoraj z rana wrocilam z pracy patrze a tam 2 kreski !! w zycii taki mi nie wyszedl dzis z rana beta... mniej niz QUOTE]Wadliwy test