Kwiecień będzie twój
Właśnie taki mam plan [emoji16][emoji106]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kwiecień będzie twój
Za niedlugo do Ciebie zapewne dołączęWłaśnie taki mam plan [emoji16][emoji106]
A nie miałaś tak wcześniej przed miesiączką?ja czasem właśnie na pare dni przed się tak już czujeJa to czuję się jakbym juz okres miała. Apowinnam dostać w poniedizalek. Aż latam czesto do kibelka sprawdzić, a tu dupa. Mokro w cholercię, pobolewa, szczypie i kłuje jak tuz przed @ albo na początku, a wkladka czysta jak łza.
ja też już czuje, że na dniach do ciebie dołączęBuuu nie, dzisiaj zaczęłam nowy cykl [emoji57]
Jeżeli się nie starasz i tsh nie przekracza norm, choć ja normom nie wierzę, bo nie są dla mojego organizmu, i czujesz się dobrze to nie bierz leków i tylko sprawdzaj jak to wygląda. Jeśli zacznie rosnąć no to niestety leki będą potrzebne.Dziewczyny a ja mam do Was pytanie o tsh, przed pierwsza ciążą nie miałam problemu z tarczycą, jak zaszłam w ciąże z córką byłam może tak w 6 tyg ciąży zrobiłam ogólnie badania na zlecenie lekarza i tsh wyszło 4,8 coś takiego i on wtedy szybko skierował mnie do endokrynologa i dostałam autyrox, który brałam przez cała ciąże i tsh utrzymywało się ładnie na poziomie 1,5-2.Jak urodziłam przestałam brać eutyrox, trochę tez swoje zaniedbanie a trochę też nie chciałam tego łykać tylko wzięłam się bardziej za niekonwencjolne metody leczenia ale badałam przez ten czas tsh i było spoko tak 2,5 a dla zdrowego człowieka norma jest do 5.Nawet z miesiąc temu badałam to tsh ft3 ft4 i jestem w normie, mimo że mój endokrynolog mówiła, że jak już zaczęłam brać eutyrox to będę musiała DJ-e leczyc do końca życia i nie wiem co o tym myśleć...bo skoro jest w normie to po co mam się faszerować jakimiś lekami.Dziewczyny spotykałyście z taka sytuacja ?
ja też już czuje, że na dniach do ciebie dołączę
A Ci powiem, że co najwyzej na dzień przed, albo jak mi się spozniala, a teraz jestem jeszcze kilka dni przed. I sie strasznie sluzowata zrobilam a cyce zaczely mnie boleć mocniej dzisiaj. Zwykle bolały od razu po owu. No chyba że w tym cyklu tka mam. Okaze sie w poniedzialek.A nie miałaś tak wcześniej przed miesiączką?ja czasem właśnie na pare dni przed się tak już czuje
Haha chętnie, ale to się okaze. Cyce mocniej mnie zaczely dzisiaj boleć, przy kazdym ruchu, ale to też może byc objaw przed @.Ani się waż [emoji3526]
To czekamy na testowankoHaha chętnie, ale to się okaze. Cyce mocniej mnie zaczely dzisiaj boleć, przy kazdym ruchu, ale to też może byc objaw przed @.