Elodia
Fanka BB :)
Ohoho. Tryzmam kciuki. A jakieś objawy masz? Czy tylko typowe przedmałpowe?Hej Dziewczyny, u mnie 26 dc, 3 dni do @. Jutro testuję [emoji16][emoji106]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ohoho. Tryzmam kciuki. A jakieś objawy masz? Czy tylko typowe przedmałpowe?Hej Dziewczyny, u mnie 26 dc, 3 dni do @. Jutro testuję [emoji16][emoji106]
Ohoho. Tryzmam kciuki. A jakieś objawy masz? Czy tylko typowe przedmałpowe?
A nóż, widelec... :-)Właśnie kompletnie nie mam żadnych, ani takich ani takich. Nic, cisza, ale ja w sumie tak mam przed @, zazwyczaj brzuch zaczyna mnie boleć kilka godzin wcześniej. Także tak, czekam. Raczej mam złe przeczucia, ale kto wie, może akurat coś z tego będzie.
Trzymam mocno kciuki!Hej Dziewczyny, u mnie 26 dc, 3 dni do @. Jutro testuję [emoji16][emoji106]
Może implantacja?
No to trzymam kciuki jeszcze mocniej.Tak jakby trochę późno, ale jeszcze na to liczę, bo zazwyczaj miałam od razu zalanie morzem czerwonym [emoji41]
O to daj znać jak po testowaniu ja dzisiaj mega zabiegany dzień, skończyłam kolejne szkolenie i dzisiaj telefon chciał mi się zapalić tak Panie chcą się upiększyć No ale pozostaje się cieszyć U mnie 6 moich stałych klientek w ciąży i to każda nieplanowane i fajna wiadomość bo znajoma która starała się 5 lat o ciąże jest w 13 tygodniu dziś się dowiedziałam Jakiś czas temu mówiła ze myśli o in vitro ale nie zapytałam bo nie wypada , najwaznjsze że się udałoUpdate: trochę brązowawej krwi w śluzie plus lekkie skurcze w podbrzuszu [emoji53]
No to serdeczne gratulacje dla znajomej :-) oby szczesliwie do konca doyrwala :-)O to daj znać jak po testowaniu ja dzisiaj mega zabiegany dzień, skończyłam kolejne szkolenie i dzisiaj telefon chciał mi się zapalić tak Panie chcą się upiększyć No ale pozostaje się cieszyć U mnie 6 moich stałych klientek w ciąży i to każda nieplanowane [emoji1] i fajna wiadomość bo znajoma która starała się 5 lat o ciąże jest w 13 tygodniu dziś się dowiedziałam Jakiś czas temu mówiła ze myśli o in vitro ale nie zapytałam bo nie wypada , najwaznjsze że się udało