reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Migdalove jakbys mogła zmienić mi w tabelce: 37cs następna @ 26.12
Irenka a ty trafiłaś do jakiegoś konkretnego lekarza? Robiłaś jakieś badania genetyczne ? 37 cs to nie przypadek tylko ogromny problem, który chyba u ciebie nie został zdiagnozowany...
Byłaś u immunologa ? Często heparyna brana jeszcze przed ciążą pomaga w nią zajść, jest dużo zresztą takich trochę kontrowersyjnych leków gdzie dziewczyny na nich zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci, widzisz ja problemu z zajściem w ciążę nie mam, ale znowu na koncie poronienie, przedwczesny poród więc też gdzieś leży problem najprawdopodobniej w genetyce przed kolejna ciążę na pewno zainwestuje pieniądze w badania żeby móc chociaż wykluczyć część "problemów"

reklama
Irenka a ty trafiłaś do jakiegoś konkretnego lekarza? Robiłaś jakieś badania genetyczne ? 37 cs to nie przypadek tylko ogromny problem, który chyba u ciebie nie został zdiagnozowany...
Byłaś u immunologa ? Często heparyna brana jeszcze przed ciążą pomaga w nią zajść, jest dużo zresztą takich trochę kontrowersyjnych leków gdzie dziewczyny na nich zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci, widzisz ja problemu z zajściem w ciążę nie mam, ale znowu na koncie poronienie, przedwczesny poród więc też gdzieś leży problem najprawdopodobniej w genetyce przed kolejna ciążę na pewno zainwestuje pieniądze w badania żeby móc chociaż wykluczyć część "problemów"
U mnie trochę to skomplikowane... :( nie ma częstych stosunków, ale faktycznie coś musi być na rzeczy... bo jak już była możliwość współżycia w okresie owulacji to i tak na próżno :( nie badałam się genetycznie

reklama
Dziewczyny byłam na monitoringu. 9dc pęcherzyk 14.1 ale martwi mnie endo bo tylko 6.4.... W środę kolejna wizyta

Do góry