reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A miałaś już monitoring? Była owu? U mnie owu przypadła właśnie w 18-19 dc (to był weekend dlatego nie wiem, który dzień konkretnie). W piątek pecherzyk jeszcze był, a w poniedziałek było już po [emoji3526]
Miałam 2 cykle monitoring (pęcherzyki nie rosną), ale w tym cyklu po raz pierwszy miałam zacząć brać clo, ale w tym czasie co miałam przyjść miałam urlop i wyjazd za granicę dlatego nie byłam na monitoringu :)

Te suplementy przeważnie tak działają bo zawierają jod, jod dobrze wpływa na tarczycę a jak tarczyca dobrze pracuje to i włosy ładniejsze. Też to przerabiałam z vitapilem.
Włosy mi się poprawiły ale dlatego że już wtedy miałam niedoczynność (jeszcze nie wiedziałam o niej), później od endokrynologa dostałam jod i euthyrox
Ooo ja nie wiedziałam o tym :D

Szukam pomocy i porady bo już mi słabo. Wróciłam od ginekologa, który stwierdził ciążę pozamaciczną. Bo moja macica niewyglada na ciążową. Ale beta przyrosła mi w 48h z 54do 200. Czy przy takiej becie macica wygląda ciazowo czy nie? Może za wcześnie poszłam. Lekarz znalazł torbiel czynnościowa na jajniku. Piersi mnie trochę przestały boleć ale mocno boli czy ciągnie podbrzusze..
U mnie było to samo na początku, nie było jeszcze nic widać na usg, tylko pogrubione endometrium, gin wysłała mnie do szpitala z podejrzeniem ciąży pozamacicznej - było za wcześnie bo 4 tydzień. Jak sie okazało po 2 dniach pojawił sie pęcherzyk. Nie martw się na zapas, ciąża się rozwija z dnia na dzień, beta jeszcze za niska by było cokolwiek widać

reklama
Do góry