reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej ja jestem dziś załamana...byłam u ginekologa a ten stwierdził Pcos...to dla mnie jak jakiś wyrok...moja starania nie będą takie łatwe niestety...nastepna wizyta 13.09 aż się boję [emoji26]

Hej.
Mi się już kilka razy zdarzyły testy fałszywie pozytywne, raz prawie miałam zawał jak mały miał 9 miesięcy i był pierwszy raz chory a tu bach dwie krechy;]

Teraz mi się chyba wszystko rozlegulowalo po eurhyroksie, dziś 26dc, @ brak, testy negatywne, (poprzedni cykl 22 dni)
Ale już kilka dni czuje pms mnie dobija, więc czekam dalej i pozdrawiam:)

Dziewczyny nie kupujcie testów elektronicznych PINK to najgorsze badziewie. Testy mnie oszukały, beta negatywna.
Pink to w ogole jedna wielka sciema.. Mnie tez oszukały. Nie nawidze ich. Za to clear blue elektroniczny bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.

Gosiu tak bardzo mi przykro. :(
Nadal czekam z utesknieniem.

Wiecie co nie mam odniesienia jakby normalne testy wyszły, te elektroniczne to jedno wielkie "G"! Szkoda pieniędzy, dobrze, że ja je wygrałam ale teraz zobaczcie gdybym je kupiła i wyszły nieadekwatnie pozytywne i chciałabym je zareklamować to bym musiała mieć dowód zakupu, zdjęcia z momentu odczytywania wyniku, opakowania, no wszystko żeby im przesłać bo pisałam maila do Domowego Laboratorium. Nie chcę od nich żadnego zwrotu czy coś tylko żeby coś zrobili z tymi testami.

reklama
Do góry