dziękuję ;*Ja już ich nie mam. Ale dziękuję. Będę trzymać za ciebie kciuki aby w pierwszym cyklem z clo się udało zajść w ciążę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuję ;*Ja już ich nie mam. Ale dziękuję. Będę trzymać za ciebie kciuki aby w pierwszym cyklem z clo się udało zajść w ciążę.
Dlaczego nie wracasz do staran ? Ja nawet nie wiedzialam, ze jest takie cos jak puste jajo, dopiero jak sama to uslyszalam (bledna diagnoza)... Wtedy sie zainteresowalam tematem i to jest niestety czeste. Nie bylo zarodka wiec to jest jedyne pocieszenie.Nie korzystam z kliniki. Do końca przyszłego roku nie wracam do starań nie wiem czy wrócę.
Mi się udało zajść w ciąże w pierwszym cyklu z clo także trzymam mocno kciuki [emoji3526]Czekam na @ i teraz będę pierwszy cykl z CLO
Dziękuje!Mi się udało zajść w ciąże w pierwszym cyklu z clo także trzymam mocno kciuki [emoji3526]
Ooo no to super!Wyszłam wczoraj ze szpitala. Byłam równy tydzień, ale wyniki w końcu się poprawiły. Dostałam jeszcze furagine i pimafucin na infekcje grzybica, tak zapobiegawczo. Ale ważne, że jestem już w domu [emoji3590]
Zapraszamy, napisz coś o sobieDzień dobry Dziewczyny
Czy można do Was dołączyć?
Przykro mi. Miałam te samą sytuację, z tym ze nie krwawiłam trzymaj sięJa właśnie wczoraj zaczęłam krwawic. Okazało się że byłam w ciąży tylko że puste jajo. Ja Tez dostałam clo ale nie będę brała. Nie wracam do starań do końca przyszłego roku. A dalej zobaczę co się będzie działo.