ludek0288
Fanka BB :)
Hehe no witam [emoji14]Witaj w klubie w takim razie damy radę, będziemy się wspierać i jakoś to pójdzie!
Trzymam kciuki za Ciebie też XD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe no witam [emoji14]Witaj w klubie w takim razie damy radę, będziemy się wspierać i jakoś to pójdzie!
Tak w ogóle hej wam w poniedziałek. Dla mnie jak zawsze wredny... Zakażenie/zapalenie cewki moczowej, siedzę w pracy, nie mam gdzie kupić furaginy. Do tego zaczęły mnie nerki boleć... Całą noc nie przespałam, jutro pojadę zrobić badanie moczu ogólne, jak wyjdzie coś nie tak to jeszcze na posiew pójdę. Dzisiaj wizyta u tej nowej ginekolog, mam nadzieję, że przebiegnie dobrze.
który dzień cyklu? Ile dni po owu?Co sądzicie o tym wyniku progesteronu, robione na 6-7 dni przed @ ?
25 dzien cyklu, i teoretycznie 6 dzien po owulacjiktóry dzień cyklu? Ile dni po owu?
Wygląda jakby nie było owulacji, na pewno za mały żeby się ciąża utrzymała.Co sądzicie o tym wyniku progesteronu, robione na 6-7 dni przed @ ?
Zlapalam juz doła , ze to sie nie uda.Wygląda jakby nie było owulacji, na pewno za mały żeby się ciąża utrzymała.