Malinowa123
Fanka BB :)
U mnie wyszła taka kreska która po 5 minutach zniknęła, a w ciąży nie bylam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem nie polapalam sie to tak przy poniedziałku hehe@KiedyPytam liczba napisała to co powyżej widać to odpowiedziałam.
Kochana zycze Tobie, by w koncu się udało już pozytywnie 3mam kciukasyMiałam się nie "chwalić" tym co dzisiaj zrobiłam i co wynikło ale czuję potrzebę i wierzę w waszą moc kciukasków.
Otóż w momencie spadku mojej cierpliwości wychodząc do pracy wrzuciłam sobie do torby test, zrobiłam go w pracy. I co? Nawet widoczny cień mi wyszedł. Trzymajcie kochane moje kciuki, żeby w niedzielę była ciemniejsza kreseczka, w poniedziałek niech beta będzie pozytywna no i żebym w końcu zaszła w ciążę z happy endem.
Cudny KwiatuszekSuper [emoji3590][emoji3590] Jeszcze raz gratuluję [emoji16]
Rosną te dzieciaczki niesamowicie szybko [emoji854] moja w poniedziałek będzie mieć miesiąc już [emoji87] i już waży 4100g [emoji3526]Zobacz załącznik 991504
Może zainwestuj w clearblue w przyszłym cyklu jeśli ten będzie nie udany.Na to wychodzi że i te ciążowe są do kitu. A owulacyjne to już w ogóle. Nie dość że mi temperatura skacze jak szalona to jeszcze testy. Raz tak raz tak. Kiedyś też już robiłam parę miesięcy temu nawet jak się nie mogłam starać ale chciałam zobaczyć jak mi cykl pracuje. Testy były negatywne a lekarka powiedziała że była owulacja. I była wielce zdziwiona że to aż niemożliwe że testy nie pokazały.
Dziekuje Kochana, bardzo miło ze o mnie myslisz Synuś cudnyTo chwila na którą najbardziej tu czekam!!
Wpadlam do was staraczek rok temu w maju.. Ja juz mam pociechę ktora jutro konczy 2 miesiace.
Ale caly czas wam kibicuje... Tobie Gosiu, @IrenaX, @doomi03 itd i wszystkim nowym staraczkom ktore dołączyły do wątku a których nie mialam okazji poznać!
A to nasz 6.5kg Filipek w dniu swojego Chrztu
Eeeh.Więc zaraz zaczynamy 33 cykl starań. 10 lipca mamy wizytę w poradni, zobaczymy co tam nam powiedzą. Muszę w ogóle kupić podpaski bo nie mam ani jednej. A po wypłacie kubeczek menstruacyjny kupuje.
Zobacz załącznik 992606
Pewnie, że się nie poddajemy! My w następnym tygodniu jedziemy na badania i szukamy przyczyn, ja na pewno zrobię hycosy ale nie wiem czy w tym cyklu czy w następnym.Eeeh.
Kochana nie poddajemy się i jedziemy dalej z tym koksem Nie martw się u mnie tez jakos koło 30 cs będzie. Wiem, ze i na nas w koncu przyjdzie pora
No sprobuje jesli w tym nic nie zagra na tych testach... O.... Czyli jest szansa u Ciebie. Może coś z tego będzie?Może zainwestuj w clearblue w przyszłym cyklu jeśli ten będzie nie udany.
Ja dzisiaj zrobiłam z ciekawości i już dzisiaj puste kółeczko czyli wczoraj musiała być owulacja.