L
Lad
Gość
Już wysłałam link.A czy ja mogę prosić o link do książki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już wysłałam link.A czy ja mogę prosić o link do książki ?
Wiem o tym. I szukam. Ale już tylu lekarzy mnie leczylo... każdy że to tak mam, że przecież jestem zdrowa, że trzeba brać duphaston i się unormuje ... Ze to niedomoga.... A ja już nie mam sił. Ale polecono mi takiego lekarza specjalistę od trudnych przypadków, nie mogłam się dodzwonić, ale po weekendzie się będę umawiać. Trzymajcie kciuki żebym w końcu trafiła dobrze i żeby mnie wyleczyli i żeby to nie było nic złegoJeżeli chodzi o plamienia to nie mam pojęcia co ci napisać. Nigdy nie miałam plamien. Ale domyślam się że to jest dla Ciebie uciążliwe. Pewnie dla mnie by też było. Wiem że to jest nie normalne coś musi być nie tak że non stop plamisz
Napewno będę trzymać kciuki i daj koniecznie znać jak będziesz już po wizycie.Wiem o tym. I szukam. Ale już tylu lekarzy mnie leczylo... każdy że to tak mam, że przecież jestem zdrowa, że trzeba brać duphaston i się unormuje ... Ze to niedomoga.... A ja już nie mam sił. Ale polecono mi takiego lekarza specjalistę od trudnych przypadków, nie mogłam się dodzwonić, ale po weekendzie się będę umawiać. Trzymajcie kciuki żebym w końcu trafiła dobrze i żeby mnie wyleczyli i żeby to nie było nic złego
Kochana ja też mierze od 2dc w ustach pod językiem ale o 4.40 bo mąż tak wstaje do pracy i też skacze. Niżej masz zdjecia z mojego wykresu.Dziewczyny mierze temperaturę od 9 dc cykli od końca @. I temperatura wygląda tak.. dzień po dniu Wam pisze... 36,18...36,18...36,06...36,19...36,24.... Pod językiem rano o 6:30. Coś z tego w ogóle się da wyczytać? Będę mierzyć dalej ale to ma tak skakać?
Hej Kochana U mnie pomalutku do przodu, w koncu możemy zacząć działania- za tydzień owu - mam nadzieje, ze od czwartku do niedzieli - będzie gorąco hi hi (Bo tak tylko mój jest w domku)Bardzo, bardzo dziękujemy [emoji3526]
A co u Ciebie?
Ale zleciało jejkuDziś skończyliśmy 31tc
Hej Kochana [emoji173]️ U mnie pomalutku do przodu, w koncu możemy zacząć działania- za tydzień owu - mam nadzieje, ze od czwartku do niedzieli - będzie gorąco hi hi [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ (Bo tak tylko mój jest w domku)
Hej Kochana [emoji3590] U mnie pomalutku do przodu, w koncu możemy zacząć działania- za tydzień owu - mam nadzieje, ze od czwartku do niedzieli - będzie gorąco hi hi [emoji3590][emoji3590][emoji3590] (Bo tak tylko mój jest w domku)
Kochana z całych sił trzymam kciuki aby w tym cyklu się Wam udało! ♥Hej Kochana ❤ U mnie pomalutku do przodu, w koncu możemy zacząć działania- za tydzień owu - mam nadzieje, ze od czwartku do niedzieli - będzie gorąco hi hi ❤❤❤ (Bo tak tylko mój jest w domku)