reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jeżeli chodzi o plamienia to nie mam pojęcia co ci napisać. Nigdy nie miałam plamien. Ale domyślam się że to jest dla Ciebie uciążliwe. Pewnie dla mnie by też było. Wiem że to jest nie normalne coś musi być nie tak że non stop plamisz
Wiem o tym. I szukam. Ale już tylu lekarzy mnie leczylo... każdy że to tak mam, że przecież jestem zdrowa, że trzeba brać duphaston i się unormuje ... Ze to niedomoga.... A ja już nie mam sił. Ale polecono mi takiego lekarza specjalistę od trudnych przypadków, nie mogłam się dodzwonić, ale po weekendzie się będę umawiać. Trzymajcie kciuki żebym w końcu trafiła dobrze i żeby mnie wyleczyli i żeby to nie było nic złego :(

Wiem o tym. I szukam. Ale już tylu lekarzy mnie leczylo... każdy że to tak mam, że przecież jestem zdrowa, że trzeba brać duphaston i się unormuje ... Ze to niedomoga.... A ja już nie mam sił. Ale polecono mi takiego lekarza specjalistę od trudnych przypadków, nie mogłam się dodzwonić, ale po weekendzie się będę umawiać. Trzymajcie kciuki żebym w końcu trafiła dobrze i żeby mnie wyleczyli i żeby to nie było nic złego :(
Napewno będę trzymać kciuki i daj koniecznie znać jak będziesz już po wizycie.

Kurczę szkoda bo też bym chyba była mega zła jak bym miała taką sytuację jak ty.

Dziewczyny mierze temperaturę od 9 dc cykli od końca @. I temperatura wygląda tak.. dzień po dniu Wam pisze... 36,18...36,18...36,06...36,19...36,24.... Pod językiem rano o 6:30. Coś z tego w ogóle się da wyczytać? Będę mierzyć dalej ale to ma tak skakać?

Dziewczyny mierze temperaturę od 9 dc cykli od końca @. I temperatura wygląda tak.. dzień po dniu Wam pisze... 36,18...36,18...36,06...36,19...36,24.... Pod językiem rano o 6:30. Coś z tego w ogóle się da wyczytać? Będę mierzyć dalej ale to ma tak skakać?
Kochana ja też mierze od 2dc w ustach pod językiem ale o 4.40 bo mąż tak wstaje do pracy i też skacze. Niżej masz zdjecia z mojego wykresu.
Screenshot_20190630-194248_OvuView.jpeg
Screenshot_20190630-194252_OvuView.jpeg

Hej Kochana [emoji173]️ U mnie pomalutku do przodu, w koncu możemy zacząć działania- za tydzień owu - mam nadzieje, ze od czwartku do niedzieli - będzie gorąco hi hi [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ (Bo tak tylko mój jest w domku)

Ale super!!! To powodzenia!

@Migdalove czekam na jutrzejszy wynik bety [emoji173]️

No to liczę na to, że starania będą owocne! I czekam wkrótce na dobre wieści [emoji3531]
My jutro kończymy miesiąc [emoji3059]
Hej Kochana [emoji3590] U mnie pomalutku do przodu, w koncu możemy zacząć działania- za tydzień owu - mam nadzieje, ze od czwartku do niedzieli - będzie gorąco hi hi [emoji3590][emoji3590][emoji3590] (Bo tak tylko mój jest w domku)

reklama
Do góry