G
gosc19
Gość
aha faktycznie nie zwróciłam uwagi, że na gemini jest napisane "brak". Ja go kupowałam 2 miesiące temu na gemini. To faktycznie zostaje allegro
w większości aptek tak jest....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aha faktycznie nie zwróciłam uwagi, że na gemini jest napisane "brak". Ja go kupowałam 2 miesiące temu na gemini. To faktycznie zostaje allegro
Ja stosowalam i nie zadziałał.Trzymam kciuki za kolejny cykl [emoji8] a powiedz mi, czy stosowalas tak z ciekawości ten żel conceive plus? Mi osobiście jest ciężko udowodnić jego naukowe działanie, bo w szczęśliwym cyklu był pierwszy raz używany żel, ale był to też pierwszy cykl stymulowany clo, ale może akurat. Niektóre dziewczyny pisały, że udało im się w pierwszym cyklu z żelem.
Ja stosowalam i nie zadziałał.
Przykro mi kochana [emoji17][emoji17]@ się w nocy rozkrecila [emoji17]
Ja stosowałam pół roku przed udanym cyklem i mi osobiście nie pomógł. W tym cyklu w którym się udało brałam castagnus i olej z wiesiołka. Tak uważam to za cud, że się udało bo nie było dużo zblizen jak w poprzednich cyklach.Trzymam kciuki za kolejny cykl [emoji8] a powiedz mi, czy stosowalas tak z ciekawości ten żel conceive plus? Mi osobiście jest ciężko udowodnić jego naukowe działanie, bo w szczęśliwym cyklu był pierwszy raz używany żel, ale był to też pierwszy cykl stymulowany clo, ale może akurat. Niektóre dziewczyny pisały, że udało im się w pierwszym cyklu z żelem.
Mnie zawsze tydzień przed @ zaczyna boleć brzuch. Wyczytałam że ból pojawia się gdy progesteron zaczyna spadać. No, ale dziewczyny które zaszły to też pisały że brzuch je bolał jak na @Tak mnie dziś ciągnie podbrzusze rano tylko lekko kłuło, a teraz coraz mocniej taki ból jak na @ połączone z kłuciem... a do @ jeszcze tydzień przecież zwariuje dzis... dobrze że zaraz koniec pracy i do domku
Mnie zawsze tydzień przed @ zaczyna boleć brzuch. Wyczytałam że ból pojawia się gdy progesteron zaczyna spadać. No, ale dziewczyny które zaszły to też pisały że brzuch je bolał jak na @