Dżasta1111
Fanka BB :)
Z tego co pamiętam to @martoosia04 też miała spadek temp, a cykl okazał się być udanym [emoji6]Niestety tak Zobacz załącznik 984171
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co pamiętam to @martoosia04 też miała spadek temp, a cykl okazał się być udanym [emoji6]Niestety tak Zobacz załącznik 984171
Z tego co pamiętam to @martoosia04 też miała spadek temp, a cykl okazał się być udanym [emoji6]
Na spokojnie jutro powtórz test trzymam kciuki aby to było to <3Jak robiłam test po chwili popatrzyłam, nic nie ma i odlozylam do półki a teraz tak z ciekawość bo chciałam wyrzucić wyciagalam go i już nie wiem czy mam zwidy czy to za długi czas minął od momentu jak go schowalam Zobacz załącznik 984192
Na spokojnie jutro powtórz test trzymam kciuki aby to było to QUOTE]
Jejku jaka cudna PerełeczkaCześć Ciocia tu Hania!!! Ważyłam w dniu urodzenia 3600 i miałam 55 cm. Popatrzcie jakie ona ma brwi jakby henne miała hehe. Nasza cudowna perełka!!! W środę mamy już 2 tyg waga z dziś 3900. Karmiona tylko cycusiem.
Widać wyraźnieJak robiłam test po chwili popatrzyłam, nic nie ma i odlozylam do półki a teraz tak z ciekawość bo chciałam wyrzucić wyciagalam go i już nie wiem czy mam zwidy czy to za długi czas minął od momentu jak go schowalam Zobacz załącznik 984192
Nie da się oddychać ale już lepiej. Mi castagnus pomógł w szczęśliwym cyklu hehe nawet nie zjadłam całego opakowania [emoji28]Cześć Kochane ;* co tam u Was?
Ale skwar na dworze w pracy nie idzie wyrobić...
pomalutku szykuje się do działań zakupiłam już testy owu i niedługo ruszamy- o ile uda nam się zgrać w terminie bo z tym ciężko ostatnio. Mam tylko nadzieje, ze jeszcze w tym roku uda się zajsc [emoji3590] Najlepiej teraz na lato, zeby rodzic na wiosnę ale co ma być to będzie [emoji3590]
Myśle jeszcze, zeby zakupić castagnusa