młoda1994
Fanka BB :)
A ten lekarz co mówi że wyniki nasienia są złe to dał jakieś tabletki witaminy na poprawę.Wiem kochana, mam nadzieję że w końcu i Tobie się uda.
Siedzę już tutaj rok czasu na forum i znam już troche historii tych naszych staraczek, widzę ile czasu to zajmuje wielu kobitkom, więc wiem że czasem lepiej nie nastawić za bardzo na zbyt szybki dobry finał i w razie czego się miło zaskoczyć, niż rozczarować.
Moja kuzynka też się już stara 4 lata i dalej nie wiadomo czemu się nie udaje, badania porobione i ona i mąż, miala tez usuwanego polipa ktory niby mogl blokować, ale minal rok od tego czasu i dalej nic. Ostatnio jej wspomnialam zeby wymusila na lekarzu jak bedzie zeby zrobil jej monitoring, bo o dziwo nie zaproponowal do tej pory. Jesli miala usg w okolicy owu, to mowil ze widzi pecherzyk spory itd. , ale już się z nia nie umawial na kolejne usg zeby sprawdzić czy pekl. Wyniki jej męża też dwoch różnych lekarzy inaczej interpretuje, jeden mówi ze sa dobre, drugi że zle i bądź tu człowieku mądry. Już zaczynają myśleć o in vitro.
U nas mimo że jesteśmy dopiero przed szczegółowym badaniem nasienia to mój m już łyka witaminy typowo na poprawę nasienia tak wrazie wu.
U mnie jeśli się teraz okaże że jednak ie jestem w ciąży to zaczynam od nowego cyklu pełna para testu owu od 1dc mierzenie temp zażywania castagnusa do tego zamówię sobie saszetki do picia które wpływają pozytywnie na płodność kobiety na regulacje okresu i na owulacje. Obecnie jestem na diecie waga po woli spada w dół więc myślę że się uda w ko ci zafasolkowac i też będę mogła się wam tutaj pochwalić testem z pięknymi dwoma krechami.