paulina1994
Fanka BB :)
Oooo te
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na teście nie miałam żadnej grubej krechy, a beta dzień później ponad 500 więc dzień wcześniej musiała być na poziomie około 200-300, a test o czułości 20 wyszedł taki sobie....więc na te testy też trzeba brać poprawkęto są testy z poniedziałku
Zobacz załącznik 949659Zobacz załącznik 949660
a to testy z wtorku kiedy beta z badania wykonanego trzy godziny póżniej wyniosła 30.00
Zobacz załącznik 949661
ostatni test zrobiłam wczoraj, wydaje mi sie że krecha ciemnieje, oby ale niestety zdjęcia nie mam
poważnie? ja robiłam wszystkie czułość 10, z porannego siku, beta musi być (o ile przyrata prwidłowo) w okolicach 100 i nadal kreski wcale nie takie mocno wyraźne...Ja na teście nie miałam żadnej grubej krechy, a beta dzień później ponad 500 więc dzień wcześniej musiała być na poziomie około 200-300, a test o czułości 20 wyszedł taki sobie....więc na te testy też trzeba brać poprawkę
Te nigdy mnie nie oklamaly. Nawet po czasie nie zrobiła się kreska. Jak negatyw to negatyw. Bez zacieków itp.najlepsze testy
Podejrzewam że poniżej 2, ale badania robię pod koniec miesiącaKurcze teraz nie ma mnie w domu, na pewno robiłam prolaktynę, estradiol, testosteron, ale nie pamiętam już dokładnie będę w domu to ci wszystko sprawdzę
U mnie wyszła źle tarczyca i prolatyna na pewno, a jaką masz tarczycę teraz ?
Te nigdy mnie nie oklamaly. Nawet po czasie nie zrobiła się kreska. Jak negatyw to negatyw. Bez zacieków itp.najlepsze testy
Nic sie nie stanie, usg jest badaniem niezagrażającym ciąży.Dziewczyny ja mam dziś umówione usg myślicie ze jeżeli byłabym w ciąży to nic się nie stanie od takiego badania?