reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Na bobo testach zawsze po wyschnięciu widać druga kreskę. Kiedyś nawet miałam z kolorem a ciąży nie było . To test z fałszywa kreska . Bobo test jest wazdy do 5 min później zawsze coś może pokazac...jezeli jest szara to test nie wazny.Zobacz załącznik 946402
Miałam takie same doświadczenia z bobo testami, nie polecam ich.

reklama
Też słyszałam wiele negatywnych opinii o bobotestach, ale u mnie jak nie było ciąży to tylko jedna kreska na każdym teście była. Tfu , może facefalle z Rossmana raz mnie oszukał

Na bobo testach zawsze po wyschnięciu widać druga kreskę. Kiedyś nawet miałam z kolorem a ciąży nie było . To test z fałszywa kreska . Bobo test jest wazdy do 5 min później zawsze coś może pokazac...jezeli jest szara to test nie wazny.Zobacz załącznik 946402
Miałam identyczną kreskę a w ciąży nie byłam na pewno :) kupiłam szybko test z DOZ i te najbardziej polecam i biel :)

Mnie testy nigdy nie zawiodły jeśli byly odczytywane w czasie. Po czasie to kreski były wyrazne nawet a ciazy brak. Zawsze warto kupic dwa różne testy innych firm. A jak na dwóch sa kreski to beta. Albo od razu beta i wszystko jasne :p

Mnie oszukal perfidnie pink test.. Test z allegro tez.. Za to testy z doz nie oszukaly mnie nigdy.

Lady i jak tam sytuacja? Wiem że jesteś już wytrwałą staraczką więc wiem że akurat tu nie odczytuje szczęście wyniku testu po tych 5min. Pisałaś kiedyś że takie bladzioch często ci wychodzą, nie?

Kreska była od razu, zdjęcie zrobiłam chwilę po. Jak wyschnął to zrobiła się bladsza :/ nie ufam żadnym testom, mam takiego pecha że zawsze wychodzą mi blade kreski. Mój oczywiście ich nie widzi, dziś to pierwsza którą sam potwierdził i to po wyschnięciu gdzie była już bledsza niż na początku... Przemyśle jutro wszystko i zobaczę czy jest sens robić jakakolwiek betę, bo przecież dostałam okres(?)

reklama
Lady i jak tam sytuacja? Wiem że jesteś już wytrwałą staraczką więc wiem że akurat tu nie odczytuje szczęście wyniku testu po tych 5min. Pisałaś kiedyś że takie bladzioch często ci wychodzą, nie?
Tak jak pisałam wyżej, była od razu :( później wyschnął test i jest bledsza, prawie nie zauwazalna. Spóźniała mi się @ ostatnio, bladziochy były ale często je widze. To już można nazwać chyba jakimś zaburzeniem psychicznym od tego starania.. ostatnio odpuscilam i nie myślałam o tym wszystkim, dopiero kiedy spojrzałam w kalendarz a tam puff spóźnienie. Ja to mam pecha życiowego i nie wierzę już w żadne bladziochy

Do góry