reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Oooo tu widać jeszcze lepiej [emoji813] po cichu GRATULACJE i nie mogę się doczekać bety! Powiedz masz jakieś objawy? [emoji7]
Tak delikatnie boli mnie podbrzusze tak nie wiem jakby jeździ, mrowi pierwszy raz w życiu mam takie uczucie [emoji173] No i piersi mam bardzo wrażliwe na dotyk, bolą mnie po boku i są o rozmiar większe [emoji7][emoji8] Nie mogę się doczekać jutrzejszej bety jak nigdy w życiu [emoji847][emoji847]

Tak delikatnie boli mnie podbrzusze tak nie wiem jakby jeździ, mrowi pierwszy raz w życiu mam takie uczucie [emoji173] No i piersi mam bardzo wrażliwe na dotyk, bolą mnie po boku i są o rozmiar większe [emoji7][emoji8] Nie mogę się doczekać jutrzejszej bety jak nigdy w życiu [emoji847][emoji847]
Super! Czekam na wynik!! [emoji4]

Na pewno będzie pozytywna! Aaa gratulacje! ❤️❤️❤️ Póki @ nie ma to moze jeszcze dołączę do Ciebie w tym cyklu! Dzisiaj szyjka poszła w górę i wygięła się do kręgosłupa, sutki bolą przy dotyku i piersi po boku niemiłosiernie jak nigdy :D albo to jakiś dziwny pms

reklama
Na pewno będzie pozytywna! Aaa gratulacje! [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Póki @ nie ma to moze jeszcze dołączę do Ciebie w tym cyklu! Dzisiaj szyjka poszła w górę i wygięła się do kręgosłupa, sutki bolą przy dotyku i piersi po boku niemiłosiernie jak nigdy :D albo to jakiś dziwny pms
Dokładnie póki nie ma @ jest nadzieja! Dziekuje z calego serca i Trzymam mocno kciuki kochana! [emoji173][emoji8][emoji8] Jeszcze się okaże, że razem będziemy listopadowym mamusiami [emoji7]

Do góry