Jivka
Moderator
@martoosia04 na Kanarach [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łaaaaa super [emoji813][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]@martoosia04 na Kanarach [emoji4]
Pewnie że podwyższona! Ciąża jak nic, gratulacje [emoji3590]Dziewczyny jak myślicie podwyższone to czy jak ? Lekarz stwierdził że podwyższone
Zrobie testem jasmine w terminie @ chyba ze nie przyjdzieKiepskie są te bobo testy :/ czesto fałszują wyniki.
Tez wydaje mi sie ze nic nie ma [emoji4] Kazda Wasza opinia jest cenna dziekuje!A gdzie będziecie wypoczywać?
Czyli tez mnie wzrok nie myli. Widzialam 1 minute po zrobieniu a potem znikla [emoji4] Zrobie w dniu @.Nic nie widzę [emoji53]
Tylko że pęcherzyka brak..Pewnie że podwyższona! Ciąża jak nic, gratulacje [emoji3590]
Dzięki dziewczyny, też się już nie mogę doczekać [emoji16][emoji16] Pogrzeję dupkę no i starania już pełną parą w tym miesiącu [emoji16]