Kochana myślałam że zaczynacie starania od nowego roku a tu taka niespodzianka GRATULUJE :*Hej kochane! Jak tam po świętach? Wasze życzenia co do dwóch kreseczek chyba się spełniły...
Zobacz załącznik 928067
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana myślałam że zaczynacie starania od nowego roku a tu taka niespodzianka GRATULUJE :*Hej kochane! Jak tam po świętach? Wasze życzenia co do dwóch kreseczek chyba się spełniły...
Zobacz załącznik 928067
Zabezpieczaliśmy się aż do 22-23dc, potem już daliśmy sobie spokój z myślą, że przecież zaraz dostanę okres, no i gumki strasznie nam przeszkadzały. Dzisiaj 48dc więc prawdopodobnie owulacja się przesunęła ostro albo test kłamie.Kochana myślałam że zaczynacie starania od nowego roku a tu taka niespodzianka GRATULUJE :*
Oby nie kłamał kreseczkę widać gołym okiem więc coś na rzeczy na pewno jest bardzo się cieszęZabezpieczaliśmy się aż do 22-23dc, potem już daliśmy sobie spokój z myślą, że przecież zaraz dostanę okres, no i gumki strasznie nam przeszkadzały. Dzisiaj 48dc więc prawdopodobnie owulacja się przesunęła ostro albo test kłamie.
Zabezpieczaliśmy się aż do 22-23dc, potem już daliśmy sobie spokój z myślą, że przecież zaraz dostanę okres, no i gumki strasznie nam przeszkadzały. Dzisiaj 48dc więc prawdopodobnie owulacja się przesunęła ostro albo test kłamie.
Hej kochane! Jak tam po świętach? Wasze życzenia co do dwóch kreseczek chyba się spełniły...
Zobacz załącznik 928067
Kochana oby tym razem się udalo Byś nareszcie mogła cieszyć się fasolka - zycze Ci tego z całego serduszka! I GratulujeHej kochane! Jak tam po świętach? Wasze życzenia co do dwóch kreseczek chyba się spełniły...
Zobacz załącznik 928067
Jeśli test się nie myli, niech już wszystko będzie dobrze, niech fasolka się zdrowo rozwija, wszystko inne jakoś ogarniemy.Kochana oby tym razem się udalo Byś nareszcie mogła cieszyć się fasolka - zycze Ci tego z całego serduszka! I Gratuluje
A chętnie tam zerknę.Wiedziałam. [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Zapraszam na sierpień! [emoji173]️
Oo to można zmienić nick? Powiedz mi jak? I jeszcze pod nickiem masz "usmiechnieta_mama" jak zmienić ten tekst?Migdalove gratulacje
Dziewczyny ja zmienilam nick z kari21, tak ze czesc z was moze mnie pamietac z tamtego nicku